The future
Jeg har satt sammen 5 forskjellige bilder som de fleste har fått med seg nå liker jeg å sette sammen bilder i psp for å lage ett nytt bilde..
Bildet inngår i albumet Paint shop bilder - Her har jeg brukt forskjellige bilder og satt de sammen til ett nytt bilde mange vil nok mene at dette ikke er riktig forum å sette inn disse bildene men jeg mener det skal være plass også for dette her
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Helge R.

Hei!!
Spennede manipulasjon, bra jobb med layere. På internasjonale fotogallerier fines mange fete billedbearbeidelser, så bare forsett med det, jeg gleder meg til fortsettelsen.
Det er klart at ''verdien'' på bildet stiger dersom du tar alt selv.
Her har du laget et bilde som er helt topp, jeg liker dette hilsen
:)Helge
Veronica K.

Ja dette bildet falt i smak.
En veldig bra jobb med å sette sammen bildene. De flyter pent inn i hverandre, behagelige farger. Du får frem det du vil formidle.
En god ide synes jeg :)

mvh Veronica
Monica F.

Dette ble et skikkelig flott og annerledes bilde. Veldig god jobb i ps - du imponerer meg i allefall :-) Likte godt fargene og det myke i hele bildet, samt at ble veldig tøft når man kun ser ett øye på hver av personene. Dette var rett og sett meget smakfullt :-) Gleder meg til fortsettelsen din jeg også...
Mvh Monica
Terje K.

Skal helt klart være plass for manipulasjoner her, det er vel derfor det er en egen kategori for det? ;-)
Som Helge sier så syns også jeg, at en ideelt sett bør ta, i allefall noen av bildene selv :-)
Nydelig PS arbeidet er det uansett :-)

Terje
trine elisabeth k.

Hei alle sammen takk for tilbakemeld på bildet, helt klart enig at det er bedre om noen av bildene jeg bruker er mine egne på noen av bildene jeg har laget har jeg brukt venner men noen av de vil ikke at jeg legger det ut på nett dessverre jeg driver å bearbeider den ene *modellen* min håper å få henne på gli :)

Så foreløpig må jeg dessverre bruke bilder fra stocphotos men bedre enn ingenting siden jeg elsker å drive med nettopp dette her *s*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu