Heggenes
i Valdres
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-09 12:23:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger652
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Bildet mangler litt av spenningen og dramatikken for å virkelig fatte interesse. Det blir for uferdig. Jeg vill arbeidet videre med en sort/hvitt-konvertering med hovedvekt på rødkanalen, for å virkelig få frem dramatikken i skyene, etterfulgt av en passende kurvejustering. Du har virkelig fanget en fascinerende og flott skyformasjon, og bildet har stort potensiale!

Håper på ny versjon :)

--
Bjørnar Hauge
Fred S.
Veldig enig med Bjørnar H. Nederste del av bildet har for meg et temmelig kjedelig preg av postkort fra 1970-tallet, også når det gjelder farger/hardt lys, mens himmelen er fenomenal. En svart/hvitt versjon kan være en god løsning her, alt etter hvordan den blir seende ut.

vh fred
Øyvind A.
Enig med de andre. Himmelen er suveren, resten er lite spennende. Kunne kanskje være en idé å legge det i så mørkt toneleie at landskapet blir mer som en siluett? Gjerne i s/h i såfall.
Ø.
Jan O Ø.
Hei. Skyene er i seg selv gode nok til å stå på egne bein. Likevel føler jeg at landskapet har en misjon i dette bildet. Det er noe med plasseringen hvor skyene nærmest vokser opp av landskapet. Mulig en svart/hvitt versjon hadde gitt en ekstra kunstnerisk ''svong'' over bildet som i utgangspunktet er ganske bra synes jeg.
Mvh Jan O.
Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Sjøl mener jeg at landskapet under har sin funksjon for himmelen også siden skyene dras ned mot åskammens laveste punkt, men jeg ser at det kanskje hadde blitt vel så bra med litt mørkere landskap. Jeg har en versjon som er tatt 10 min tidligere hvor det er mer vannn og mørkere landskap. Legger ut den for sammenligningens skyld. S/hv har jeg ikke tid til å begynne midt i arbeidstida ;o)..
mvh Tom T
Steinulf L.
Synes kritikken her er litt for negativ. Jeg liker begge bildene, som fremstår svært så dramatiske pga skyformasjonene. Kontrastene til et søvnig sommerlandskap er slående og svært effektivt.
Bjørn H.
Helt super himmel. Et voldsomt sug er det.

Selvfølgelig kunne forgrunnen muligens vært mer spennende, og hele bildet hatt litt mer dramatisk lys, men dette er et bilde som stopper blikket.

Liker det godt Tom.

Bjørn.
Jóhann Á.
Hei Tom!
Bilde 1 funker utmerket, syns jeg. Både himmelen og den lave horisonten, alt faller liksom i et punkt. Men med den himmelen ville jeg helt klart forsøkt hvordan det ville kommet ut i sv/hv. Kan fort bli bare himmel, men den er jo så stilig!

MvH, Johann
Inger-Lise S.
Himmelen er bare suveren...Den suger! Bunnen er bare en liten brøkdel av bildet..

Inger-Lise
Peter W.
Jäklar vilken snygg himmel, härligt tryck i den här bilden! Grattis till ukens fotograf!

Mvh Peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu