Nygift på Ringholmen
Bryllup på Ringholmen nord for Kristiansund - det var ein opplevelse for livet og eg var så heldig å vere både gjest og ''hoffotograf''.
Utstyr
  • Nikon D2x
  • Nikon AF-S Nikkor 17-55mm 1:2,8 G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger606
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204299} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn H.
Dette skjønte jeg ikke ?? Hvorfor har du kappa hoder og bein da ?? To rygger med brudeklær ?? javel javel ....hmmmm .... :)

Bjørn.
Hans Ole F.
liker å eksperimentere med utsnitt utenom ''A4'', men forstår at det kan virke i overkant frikete.. Takk for kommentaren.
Ketil P.
Mildt sagt dristig utsnitt:-) Kan fungere som en del av en serie.
ingeborg w.
Skjønner det er tiltenkt, men du er tøffere enn meg. Jeg ville ikke kuttet hodene av brudeparet hvis jeg skulle ta bilder i bryllup. Det viktigste er dog at brudeparet er fornøyd. Var de det? Jeg regner med at du tok noen vanlige bilder også.
Hans Ole F.
Sjølvsagt tok eg ''normale'' bilder også, 7-800 faktisk, men bare eit fåtall som kan ha interesse for bildekritikkens publikum. Bildet er ''as shot'' i høgd, men kutta på begge sidene etterpå. To også ei rekke bilder etter at brudeparet hadde kome så langt på denne spaserturen at både hode og bein var innanfor bilderuta.
Kim L.
Likte dette meget godt. Super komposisjon... ja dristig, men det er det vi lærer av, og noen ganger kommer vi i mål! Det er de bildene som blir de beste. Ikke at dette nødvendigvis er av de aller beste, men det er på vei.

Kanskje ikke en av de mest konstruktive kritikkene dette, men det er nå hvertfall en melding og oppfordring til å fortsette med eksperimentering. Det ga også meg inspirasjon.

Tjo ho
KIM
Pasi A.
Jeg synes alle burde benytte muligheten til å ta ny type bilder, når de først har muligheten. Hvis jeg var sikker på at jeg hadde dekka det som brudeparet ønsket å ha på veggen, så hadde jeg ikke nølt et sekund med å skyte noen hundre bilder med alle mulige slags rare komposisjoner og rare greier, det er det vi lærer av=)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu