Lappmeis
Nok en art som jeg har blitt kjent med i Nord-Norge. Veldig tillitsfull og vakker. Ligner Granmeisen. Glad i kjøtt!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Geir N.

Hei hei. Dette her var et meget bra bilde av lappmeis! Skarpt ,god komp, dus fin bakgrunn , alt stemte ! Meget bra!
mvh
Geir
Kjetil S.

Hei

Nydelig miljøbilde av lappmeis! Teknisk bra, og behagelig lys.

Kjetil
Kjetil S.

Hei

Nydelig miljøbilde av lappmeis! Teknisk bra, og behagelig lys.

mvh Kjetil
Morten Andre N.

Veldig godt bilde av lappmeisen, Farger og komposisjon sitter som et skudd! Morsomt at noe av fargene på meisen går igjen i treverket. Snøen pynter også opp og gir enda en dimensjon til miljøet. Om jeg skal pirke bittelitt ville jeg ha fjernet det lille ''skjegget'' under greina på venstre side. Regner med at dette er naturlig vegetasjon, men den bryter litt med de ellers fine fargetonene.

Nydelig!

Hilsen Morten
Ina W.

Flott komposisjon og utsnitt, og ikke minst veldig skarpt motiv! Fuglen ser ''riktig'' vei. Likte at bakgrunnen er såpass uskarp. Fin stemning i bildet!

Ina :)
Svein B.

Ah- et nydelig bilde av nok en liten ''juvèl'' for oss søringer. Jeg fikk oppleve lappmeisen for første gang sist høst, faktisk ikke så langt fra her jeg bor. Men du har nok mange flere av disse i de traktene du farter. Antakelig det beste lappmeisbildet jeg har sett noen gang- det meste stemmer her mht miljøet jeg forbinder med denne fuglen, det varme vinterlyset og generelt flott presentasjon av fuglen for å studere artsdetaljer. Jeg savner ørlite lys på selve ''maska'', men du har fått et lite glimt i øyet, og selve øyet sees også relativt godt.

Mvh
Svein B
Espen A. I.

Å! Vakkert! Akkurat slike fuglebilder elsker jeg. De viser info om omgivelsene og hvor denne fuglen befinner seg. Vakkert!

mvh Espen
Vegard L.

Et harmonisk og vakkert meisebilde. Flotte fargetoner.
Mvh Vegard
Ketil K.

Nydelig bilde av lappmeisen. Lysinnfallet kommer nok litt feil, men kan sikkert kompenseres med selektiv lysning av fjærene rundt øye og i strupen.
Jan-Eilert P.

Takk for kommentarer og kritikk på dette bildet! (Hadde vist nok glemt å takke, selv om jeg har lagt merke til kommentarene for lenge siden)

Takk også til deg Ketil. Enig i dine bemerkninger.
Geir N.

Skarpt fint bilde av denne fugelen , med god komp, fine farver og godt lys.
Lysinnfallet er nevnt. meget bra
mvh
Geir
Kjell Ivar Ø.

Støtter opp om alt det positive her en fugl eg har til gode og få sjå.
Mvh Kjell Ivar
Jan-Eilert P.

Hyggelig at dere liker bildet. Lappmeisen er veldig tillitsfull og kommer helt i nærheten av deg. Dersom du er i barskogen i nord-øst (Pasvik-Anarjohka eller Nord-Finland) er denne forholdsvis enkel å få på brettet. Den liker også godt kjøtt og kom fram for å spise når samene slaktet rein i Anarjohka.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu