Under en ''Lushatt''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger432
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ingebjørg fyrileiv g.
Herlig skarphet og liten dybdeskarphet! Rett og slett meget flott. Men jeg er litt usikker på utsnittet. -Lurer på om jeg ville ha kutta det store, uklare, bladet i toppen da det trekker litt oppmerksomhet. Flotte farger.

vh ingebjørg
Øyvind A.
Jeg ser du har truffet på en av mine gamle kompiser ;o)
Fint og velgjort bilde, godt å se at det er noen her inne som klarer å unngå sterk sol og makro.
Jeg synes det er bra at du har tatt med bladet bak helt ut til spissen. Men fargen på bladet er litt for grågrønn og tam, jeg ville forsøkt å friske den opp.
Ø.


Tom A. T.
Takker for tilbakemeldinger. Ingebjørg, hvis jeg kutter bladet føler jeg at bildet blir mer en ren avbilding av insektet og dermed litt kjedelig å betrakte. Øyvind din ''gamle kompis'' sitter som tittelen sier sitter under et lushattblad og lyset var veldig forskjellig under og over denne. Det var en lett filtrert solstripe som nådde akkurat inn under bladet og på fremre del av flua, mens oversiden av lushatten som er overdrysset med lys pollen lå i skyggen av løvverket i skogen. Personlig liker jeg den noe tamme avdempede rammen dette gir, men jeg tar tipset ditt til etterretning og skal ta en runde i ps ved en anledning.
mvh Tom T
Odd Tore S.
Fluer vet å nyte livet. Slik denne stikker seg ut fra omgivelsene, må den vel enten smake styggelig vondt eller ha superraske reaksjoner for å overleve. Eller er dette kanskje en kamuflasjefarge sett med sultne insektøyne?
Jeg synes dette bildet virker dempet og fint, bra at hele bladet er med i bakgrunnen. Men er ikke disse fluene enda litt friskere i fargen?? Bladet synes jeg er OK.
Odd Tore
monica p.
Hallo Tom.
Skikkelig flott bilde av denne saken dette, enig i at jeg ville kuttet bort bladet helt til høyre i bildet, kanskje delt det av på midten eller no sånt.
Flott med de hårene på ryggen.
Mvh Monica:o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu