Sao
Utstyr
  • canon 20d
  • tamron 90mm macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200543} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Scott A. M.

Jeg håper hun får seg en hårbørste snart. Og SHIT for et fett bilde, hvorfor i gampens bakdel har du ikke fått noe tilbakemelding på dette? sannsynligvis fordi folk ikke tør å si noe om et bilde av en slik fotografisk kvalitet! Herlig filterbruk. GOD SOMMER
Erik B.

Enig i at dette var knall! Både du og modellen burde være veldig fornøyd med dette. Flott etterbehandling.

Nesten litt magisk kontakt med modellen...

Hilsen Erik.
Kjell Morten K.

Hei.
I all vennskapelighet spør jeg : Hvorfor er det så lett å gjøre folk stygge ?
O.K at du behersker PS og filtre, men hvorfor ikke presentere modellen in vitro i stedet for å legge på maling og sement ?
Du får sjølsagt poeng for håndtverket, du ruler spakene. Men det er på sett og vis det vakre som tiltaler meg, og jeg tror nok at din modell er en tiltalende kvinne... For meg blir dette litt ''far out''. Håper du skjønner mitt poeng, som sagt, jeg tror du behersker bildebehandling, og det er sjølsagt lov å eksperimentere. Men tilværelsen byr på masse vakkert....
Vennlig hilsen
Kjell.
Kristin A O.

Hey-og tusen takk for kommentarer;)
...''fotografisk kvalitet...'' hehe,den skal eg ta med meg jah!_herlig!
Altså: Fotgrafiske kvalitetar er ikkje noke eg vil påstå at eg har så veldig mykje av forløbig.Men takk,alltid kjekt med skryt. For eg gjer jo det beste eg kan;)
Til Kjell. Jo,eg forstår kva du seier her. Eg er enig med deg og.Du seier jo alt her,både det med å Alltid fikle med bilda og det at du ser at man kan jo få lov å leike seg litt og eksprimentere.
Dette bildet blei ikkje så veldig bra in vitro så du seier,så å legge det opp,var ikkje eit alternativ..
Å leike med det for at dei skal bli meir intressante er alltid eit alternativ for meg. Heilt ærlig,føler eg at eg ofte må det,for at det i heile tatt skal bli noke til produkt... På ein måte er dette jo noke dei aller fleste gjer,enten det er bare levels,s/h, opp eller ned med farge. Er ikkje det manipulasjonsarbeid på ein måte det også då?..
Etterkvart vil det komme fleire bilder på sida mi som ikkje er manipulerte.. Eg har det som mål å bli så flink at det skal ikkje være nødvendig med etterabeid,i noko stor grad. No er jo ikkje dette einaste grunnen til at eg gjer det selfølgelig. Eg syns at det er kjekt og lærerikt å holde på i ps. Og eg syns at dette forumet gjer rom for at man kan være så ''kunstneriske'' som man bare vil.
Ellers vil eg bare sei til slutt at her har eg ikkje brukt noke sement-filter(!).. Dette er eit produkt fra ein foto-session med søstrene mine. Der vi sminka oss å stod i,midt på sumarnatta.-Og at ho blei styggare? Hmm.. Det syns eg ikkje. Som Eirik seier: Syns det blei litt magisk. Keiserinne-systa!!
Takk igjen for kommentarar. Ris og ros,alltid fint!
ps. Trur neste bilde blir fikla med og. Pittelitt bare altså!:)-.....
Kristin B.

jeg synes det er fint at du har fiklet med bildet. Det er kjempeflott, spennende, og som noen over her skriver: det har noe magisk over seg. Bokmerket det så fort jeg så det.

Personlig synes jeg du skal fikle mer, ved siden av å prøve å nå dine mål i forhold til å lage bra opptak.

Om jeg offentliggjør boklistebildene mine, vil man se at det jeg har bitt meg merke i, er bilder som gjennomgående er manipulert, eller kanskje litt ''feil'' i forhold til flertallets bilder.

Som dyrebilder hvor dyrene ikke er perfekt plassert, men de _gjør_ noe. At man får et forhold til motivet, utover ren teknisk ekspertise og Det Gyldne Snitt osv.

:)
Jacob V.

Hei, Kristin

Det meste er sagt så jeg føyer bare til at bildet ditt er kanon fett. Bra jobbet i PS.


Mvh

Jacob
Avsluttet .

Hei, her synes jeg du klarer å ''dra i spakene'' og samtidig beholde et kunstnerisk uttrykk. Det er mange ''fristelser'' i billedbehandlingsprogrammer, men her klarer du balansen. Bra!
Tor-a
Julie E.

Alt er egentlig sagt før. Vil bare tilføye at for min del spiller det over hodet ikke noen rolle hvordan en person har laget sitt bilde, bare det har en kanal ut og når meg.
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu