:o)
Bildet inngår i albumet Bryllup -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger817
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Frode A.

Et pent bilde av et lykkelig brudepar. Noe hardt lys, da spesielt i hennes ansikt. Farger og eksponering ellers ser for meg meget bra ut, MEN: har brudgommen fått streng beskjed om å holde skoa sine vekk fra den flotte hvite bakgrunnen din? ;) Syns bare det så noe unaturlig ut når man ser hvor avslappet bruden har sine smekre ben... :))

Mvh: Frode
Avsluttet .

Hei!

Dette er nok et lykkelig brudepar. Liker uttrykkene på de begge. Ser at de har det bra.

Men så er det noen ting jeg vil pirke på. Jeg ville nok hatt et tettere utsnitt sånn at det ikke ble så mye hvitt rundt, og at det heller ble mer oppmerksomhet på de nygifte. Syns også at de ligger litt rart. Spesielt han. Det er noe rart med måten hendene er plassert. Ser ut som om han ligger litt vondt. Kanskje det hadde sett bedre ut om han hadde hatt si venstre hånd gjemt bak den andre? Og så liker jeg ikke måten beina hans stikker opp bak. Jeg har aldri syntes at menn med dress tar seg bra ut liggende på gulv. De ser så lett opphengt ut med skulderputene og buksa som blir for kort når beina stikker opp. Syns hun ligger fint da.

Mvh Anita
Nils B.

Ser du trener til ditt eget bryllup.
Synes Anita sier mye godt i kommentaren over. De virker begge lykkelige, men likevell så er nok hun den som er mest avslappet under seansen. Tettere joda helt klart. En annen detalj som Anita ikke nevner er at her på min sjerm så blir lyset noe hardt og slik jeg opplever det noe kaldt. Tok med den frihet og hentet bildet inn i ps og registrerte at her er det noe som ikke stemmer. Har du konvertert bidet ditt til s-Rgb før du la det ut?
Bildet er bra tonemessig i PS.
MVH Nils
Rune T.

Takker for tips :)

NBH-> I alle forberedelser så har eg nok kanskje glemt å konvertera te s-RGB.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu