Flygende Ekorn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Henrik S.
Väldigt skarp och morsam bild, vad har du använt för objektiv? Det som både är plus och minus är ju annars bildkomp. Kanske hade det funkat ännu bättre med bilden i ett sammanhang?
Carsten A.
Førsteklasses bilde! Du har endel meget gode ekornbilder, men dette tar vel prisen blant dem jeg har sett.

Jeg ser det er reist spørsmål om hvilket objektiv som er brukt. Det tror jeg enkelt kan besvares med at det har vært et objektiv egnet for formålet.

MVH CA
ingebjørg fyrileiv g.
Utmerket! Fargene er svært flotte og med svak (komplimentær) kontrast. Lurer bare litt på hva grønt gjenskinn på underkroppen kommer av. Og kan i grunn si meg enig med CAs svar angående objektiv. -ett som var egnet!

~ingebjørg
Tone H.
Ikkje ofte man ser eit slikt bilde. Du har knipsa i rett tid.
hadde våre kjekt om du skreiv litt om linsevalg, lukker og blendertid. ;)
Ha ein fin kveld
Rolf S.
Takk for kommentarene til dere.
Teknisk informasjon mangler, men her er den: Canon EOS I D mark 2 EF 300 F 2,8. Brukt blender 2,8 og lukker 1/1600 sek. på ISO 640.
Mvh Rolf
Cecilie L.
Dette var et blinkskudd :) Kan ikke se noe jeg ville hatt andeledes... Et bilde du virkelig kan være stolt av..
Kjetil S.
Noen virkelig bra ekornbilder du har. Er imponert. Har prøvd selv på å fange ekornet i lufta, og det er en krevende øvelse jeg til slutt ga opp i frustrasjon! Mulig det går an å skarpe opp hodet noe mer, og kjøre noe støyreduksjon men det er småpirk.

mvh Kjetil
Magnar L.
Ett ypperlig bilde av ''nøtteliten''. Trur dette er det beste ekornbildet fra deg hittil. Skarpheta ligger akkurat der den skal ligge, og med tanke på hvor liten dybdeskarphet det er på en 300 på blender 2,8 er det godt gjort å treffe så bra. Ett fullkomment blinkskudd!

mvh Magnar
Kjell Sigurd S.
Tja, hva skal man si. Dette er jo bare kanon!

Kjell S
Knut O.
Imponerende.
Har vandret rundt på bildene dine og er meget imponert.
Knut
Vegard L.
Kjempeflott dette. En fornøyelse å studere bildet.
Mvh Vegard
Jostein G.
Kan ikke helt skjønne hvordan det er mulig å treffe så sinnsykt blink?! Må være litt flaks (no offence)? Greit at du bruker vanvittig gromt utstyr, men hvordan finner du fokus på et ekorn, som hopper mot deg, med en slik dybdeskarphet som du har her. Jeg har faktisk brukt dette bildet som skrivebordsbakgrunn i en periode (håper ikke det strider med copyright). Folk som går forbi dataen stopper gjerne opp og sier: ''hva i helv...'' Dette er helt drøyt. Sikker på at du ikke har hengt opp et utstoppa ekorn?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu