__*****__
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Lars-Anders M.

Hvorfor ta nakenbild når modellen har angst for å vise seg. I alle fall hvirker det slik på dette bilde.
Roy S.

Nydelig bilde, spennende positur. Det monokromatiske og ''utvaskingen'' rundt modellen gir meg asosiasjoner til riktig gamle bilder.

Mvh royce
Robert T.

Komentaren til LarsA var over all forventning. Hvis du ikke vet, så er bildet uten ansikt for å gjørede littmer abstrakt. Egentlig er det formen som er interessant for meg. Ferstein?
Lars-Anders M.

Robert. Jeg syns fortsatt att stillingen er anstrengt og unaturlig. Hva er det du vil vise med stillingen hennes?
Rune Edvin H.

Vil Lars A vil se noe mer???????
Jeg ser akkurat passe lite og synes modellen ser ut som den skal. Anstrengt? Kropp er vakkert og dette er vist på en flott måte.
Mvh Rune Edvin Haldorsen
Kolbjørn E.

Synes det ligger mye følelser i dette bildet. I et anstrengt forsøk på å skjule nakenhet ligger mange traumer som dette bildet kan symbolisere. Et akt bilde uten følelser er vel egentlig bare bilde av en kropp, og da kan det jo være legitimt å ønske å se den skikkelig. Men her ser jeg en følelse av sårbarhet, og jeg ser for meg noen trillende tårer bak det lange håret. Derfor forstår jeg ikke L-AM's ønske om at modellen skulle hatt klær på seg for å sitte slik. Virker som poenget med aktbilder skulle være å se så mye kropp som mulig? Jeg synes denne modellen fremstår mer ''naken'' fremstilt som her, enn om hun hadde stått selvsikkert med ''sjøbein'' og hendende på hoftene.

Jeg synes dette bilde er av de bedre jeg har sett av RTS, og det i seg selv sier ikke rent lite! Det eneste øyet mitt plages litt med er lysningen langs venstre bildekant, men det er jo selfølgelig småpirk når bildet i seg selv gir meg så mye.

Mvh Kolbjørn
Lars-Anders M.

Jeg vil bara si i fra att det er ikke nakenheten i seg selv jeg er ute etter.
Bildet er sikkert ok. Men jeg likte ikke moddellens stilling. Jeg står ved det jeg skrev 00:19.
Arvid B.

Lars-Anders..
Eg er tilbøyeleg å vera einig med deg.. Då eg såg bildet, fekk eg assosiasjonar om cirkusartistar som har trena seg opp til å ha unatulege stillingar.
Men elles likar eg bildet godt.
Arvid
Rune Edvin H.

Tror jeg missforstod LAM litt, men ser allikevel ikke problemet med stillingen eller at alt skjules. Får en liten følelse av å se på en fastlåst, men allikevel myk kvinne, noe jeg synes virker bra.
Rune
Robert T.

Med all respekt. Hva er egentlig problemet? Posituren er ikke vanskelig i det heletatt, prøv den selv! Fra andre side er det helt uinteressant om modellen har det litt ubehagelig eller ikke. Og det som er naturlig for en er det helt unaturlig for annen. Prøv å se på formen og ikke tenk på så mye annet, som forstyrer deg å se.
På maleriene til de italienske malere svever folk i luften, synes du at det er helt naturlig?
R.
Thor Øivind B.

Dette er jo helt utrolig vakkert å se på :o)

En stor jule klem til deg robert! Bildene dine er av svært høy fotografisk karakter, og har et fotografisk sterkt uttrykk i seg. Det er ikke bare et foto, men et fotografi. Et form språk som er sterkt.

Thor :o)

Jørgen J.

Hei Robert, dette var meget vakkert, fargetone og modellens stilling er meget tiltalende. Jeg ville foretrekke litt beskjæring i bunn og mye beskjæring i toppen, da får du et helt kvadratisk bilde, men det er sikkert en smakssak.
god jul og mvh jørgen
Robert T.

Takk gutter!
God jul og Godt nytt år alle sammen!!!
:-)
Kolbjørn E.

RTS: Ser du mennesker bare som former?? ...bare lurte.

God Jul!

Mvh Kolbjørn
Tor Olav H.

Stemningsfullt og vakkert bilde. Liker også veldig godt lyset rundt modellen.
Bra jobba !

Mvh TOH
Robert T.

K.E. Mennesker og former... tja...
Jeg er fornøyd når det går ann å kombinere... Når det er akt, så jør jeg det, stortsett.
Lars-Anders M.

Ha en God Jul Robert. Alle liker vi å vise våre bilder. Jeg er glad att du liker det selv. Jeg har ikke mye imot det ,for det forteller litt om fotografen og hans modell. Det viktigste er att dere selv liker bildet. Så er det opp till oss andre å respektere det. Takk.
Heidi-Beate L.

Nydlig bilde uten tvil fra min side. Mye føleser i dette sånn som jeg ser det. Skulle gjerne likt å tatt sånne bilder selv. Har prøvd noen ganger, men har ikke helt taket på d. Et kjempeflott bilde av en kvinne var dette i så fall. H-bS
Kolbjørn E.

RTS: Jeg synes ikke formen, og paralellen arm og legg i seg selv er det mest spennende ved dette bildet, og ikke spesielt abstrakt selv om ansiktet ikke synes som du nevner i en kommentar over, alle ser jo at det er en kvinne selv om hun snur ansiktet til.
Men formen, og settingen rundt den sammenkrøpne kroppen er med på å vekke assosiasjoner til menneskelige følelser, og slik dette bildet er, er det det den vinner på i mine øyne.

Hvis det er formen, og kun formen i seg selv du ønsker at vi skal se, som du sa: ''Prøv å se på formen og ikke tenk på så mye annet, som forstyrer deg å se'', hadde nok det vært enklere om bildet faktisk var abstrakt. Forøvrig det eneste jeg kan komme på som kan forstyrre i å se et bilde, er å henge seg opp i teknikk og slike ting, følelser av å se et bilde kommer jo av seg selv og kan ikke styres.
Og disse følelsene har jeg latt meg rive med av, selv om det kanskje ikke var din intensjon med dette bildet.

Godt Nyttår!

Mvh Kolbjørn
Robert T.

Kolbjørn, det er det som er veldig spennende, mange ser forsellige ting ved et bilde. Jeg kan komme med utalige eksempler av verdens kjente bilder hvor komposisjonen og formen er ikke spessielt sterk, men hva så? Bildene fungerer alikevel!!! Det er jo ikke formen i seg selv som er interesant, det er følelse en får av å se på bildet.
Er du enig?
Gådt Nyttår
Jarle A.

Bildet er KNALL, fin lyssetting, fin positur, rene linjer og fin komp.
Jarle
Kolbjørn E.

RTS: Jo jeg er fullstendig enig, og har gitt uttrykk for det.
Fikk et intrykk av at du mente noe annet, og det ble jeg litt nysgjerrig på ...men nå er jo det avklart :-)

Gleder meg til flere bilder fra deg.

Mvh Kolbjørn
Robert T.

Godt Nyttår!!!
Eliza A.

Veldig flott akt.
Du er dyktig.

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu