firenze.
Bildet inngår i albumet Italia - bilder fra et år i Italia.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørn H.

Flott Lars
Hadde blitt bedre om ikke den bakerste skyggen ikke hadde vært der og att du hadde kuttet litt øverst og minimalt til høyre!!
Flott siluett og statue,fint lys og farger!!

Bjørn
Torunn B.

Likte bildet. Jeg syns ikke det gjør noe med den bakerste skyggen. Det blir en rett linje over de tre hodene - et slags perspektiv. Ellers enig med Bjørn om kuttingen. Så får du vekk et par elementer som forstyrrer litt.

Torunn :-)
Toini B.

Liker også bildet! Er også enig i at du burdte beskjære fra toppen og bittelittebitt på høyresiden:-)

mvh

[toini]
Kasper B.

Du vet hva jeg synes, godt valg.
KASPER
lars b.

hei, takk for tilbakemelding!
angående kutting så er jeg enig at på høyresiden kunne jeg nok ha kuttet litt- er vell litt forstyrende med at man ser litt av portalen der. Men oppe er jeg ikke så sikker. Prøvde, men bestemte meg for ikke å kutte den vekk- uten blir veggen kanskje litt skjedelig.Også gir dn vel bildet litt vertikal likevekt? Selv om ''reglementet'' sier at sånt no' ikke skal være med...:)
lars
Avsluttet .

Du skal ikke kutte en millimeter Lars. Portalen og den lille delen av vinduet i toppen må være der for å skape proporsjoner i bildet. Hvis du er riktig dyktig med klonestempelet klarer du kanskje å fjerne skyggen bak den bakerste statuen. Da vil du ha litt av et bilde. Du kan nok kanskje ta bort bittelitt på høyrekant hvis skyggen forsvinner.
Mvh AB
lars b.

takk arve! man angående den lille skyggen er jeg litt usikker. forstår at bildet muligens hadde tjent på det; forholdet mellom den store skyggen og den lille statuen hadde vært helt uforstyrret. men ville ikke det bli veldig unaturlig?men skal prøve!
god jul!
lars
Avsluttet .

Herlig lys!
-Kalle :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu