øyenstikker i eventyrland
jobber for tiden en del med å fange øyenstikkere og deres slekt uten nett...
Fotograf
Utstyr
  • canon
  • 180mm f3.5 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ingebjørg fyrileiv g.
Herlige farger/lys! Og skarphet på topp. Refleksen utnyttes her til noe positivt. De gjør mye for bildet. Sammen med stråene, kunne dette fort ha blitt rotete, men jeg synes at du unngår det fint. Miljøet kommer godt fram.

vh ingebjørg
Avsluttet .
Er enig i det Ingebjørg sier, men jeg syns øyenstikkeren blir alt for mørk, lite detaljer. Muligens Shadows/highlights greier å redde noe, hvertfall vært et forsøk.

Bortsett fra det syns jeg dette var velykket.

Mvh Kyrre Lien - http://klien.moo.no
Chr. G.
Brukbart stemningsblde fra vannkanten,, men her savner mer lys på kroppen til insektet, prøv forsiktig med det som KL nevner. Ellers liker jeg de snevre fargeomfanget blått, brunt og grønt. Refleksene har absolutt livets rett. Hvorvidt stråene som stikker opp bak insektet er optimalt kan nok diskuteres...
Are S.
takk for kommentarer!

Når det gjelder strå og den slags i motivet, så er disse vanskelig å gjøre noe med da øyenstikkerne bestemmer selv hvor de ''henger'' og hvor lenge. De er relativt var på bevegelser, iallefall tett på.

Er _litt_ enig med dere selv om lyset på kroppen, men med mer lys på kroppen ville faktisk ikke spillet blitt like fint imellom vinger og vannflate.

Dette er ikke ment som noe ''arts foto'' derav er det i mine øyne ikke så viktig at kroppen er lysere. Rent teknisk kunne jeg ha brukt en fill in blitz ja.. men som sagt det er levende vesner som flyr fort det her...

nb, det er ikke et utsnitt heller.

are
Morten L.
Helt rått Are,

Å planlegge et komp ned til minste detalj, kontra å ta et bilde slik du har tatt det vil jeg tro betyr ''ingen øyestikker på bildet'' kontra ''et stykk øyestikker på bildet.'' Mektig imponert over skarpheten, fargene og kompet!

Mvh
morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu