Usikker
Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • D50
  • 18-55 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ann T.

Hei, dette synes jeg var et veldig interessant bilde. Et morsomt spill mellom flatene og med bra diagonale linjer. Fine farger og balanse mellom det myke vannet og rugete planker. Tittelen passe veldig bra til også :-)
Hilsen Ann
jarle p.

hei SBE! dette var som ann sier et intresant bilde..flotte å skarpe farger..som tittelen også står veldig bra til..jeg liker spesielt det flotte stille vannet..meget bra!

-jp-
Geir F.

Jeg er ikke usikker... :)
Tvert imot så er jeg sikker på at dette funker. Flotte farger igjen som begynner å bli ditt varemerke. Nydelig med det stille vannet. Har du brukt lang lukkertid?
-geir f-
Stig Børre E.

Takker for hyggelige kommentarer!
Geir: 13 sek lukkertid.

StigB
Ole E.

Du beveger deg nesten mot det abstrakte med dette bildet. Fargene er, som påpekt tidligere, meget spreke og vannet har en herlig glød pga. den lange lukkertiden. Trekantformen går igjen mange steder i bildet og skaper rytme, vannliljebladene som er runde er en fin kontrast til dette. Et meget spennende visuelt utrykk. Dette likte jeg veldig godt!
Geir F.

Måtte bare tilbake en liten svipp. Vannliljebladene er nevnt. Og med den lange lukkertiden på 13 sek. virker det nesten som de svever, og skaper en trolsk, nesten mytisk stemning.
-geir f-
Odd Tore S.

Kraftige farger som alltid fra din hånd, med behandlingen av vannflaten som hovedattraksjon.
Her kunne det vært spennende nok å bare ta med vannliljebladene uten gangbrua.
Kompen virker bra for meg, brua virker slitt og fører rett ut i ulykka.
Passe tungt preg over det hele.
Dette virker på en måte kjent for meg, uten at jeg helt klarer å stedfeste det. Hvor er det?
Odd Tore
Stig Børre E.

Takk og takk igjen.
Dette er fra Bråtetjærn på Siggerud.

StigB
Hans Henrik F.

Flott bilde med en herlig, dyster ro. Samtidig er det litt dynamikk i bildet med den høyst usikre brua. Blir fin balanse totalt sett.

Om jeg skal pirke på noe, mener jeg kanskje at du med fordel kunne klone vekk den kvisten som går på tvers under vannet i forkant nede til høyre. Den henger øynene mine ihvertfall seg litt opp i og hindrer litt den ellers automatiske fokusen innover i bildet. Men dette er kanskje bare mine øyne?
ingeborg w.

Jeg synes det forrige bildet, med den skråstilte brygga ble litt kjedelig, pent, men kjedelig. Fargene var pene, men jeg savnet en person på brygga der.

Dette bildet derimot er veldig fint. Dette liker jeg godt. Mørke mettede farger, mange linjer som går i forskjellige retninger, mange blikkfang. Jeg synes styrken ligger på høyre side.
Tone A.

Flotte kontrastar med den skeive brygga med sine linjer mot det stille vatnet med vannliljeblada på andre sida. Vannidyllen med duse speglingar og spesielt blåtonane nederst er lekre. Mørke grøntonar øverst der dei lyse vannlilje blada mest svevar og held litt av likevekta saman med bryggefestet som ligg over vannet. Brygga dominerer venstresida og den ser jammen usikker ut med vatnet over brygga! Flott dybde, skarpe detaljar og flotte fargar. På ein måte er det idyllen som vinn over den skeive brygga, pga lekre detaljar på vatnet!
:) Tone
Avsluttet .

hei,
enig med annen;). bra sett og gjennomført.
(takk for kritikk-jobber også med mac-avgjørende grunn av bildkvalitet;)
hilsen ulle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu