Ingen II
Dette er versjon 2 av originalen ''Ingen''.
Denne versjonen er farvemanipulert en del i PS, men ingen annen manipulering (kun farve)
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Canon EF 100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger695
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker disse bildene som får fram masse tanker og forskjellige tolkninger.
Jeg liker originalen godt, men dette enda bedre. Spennende og fine farger. Litt skittent og det passer godt til mønster. Bra.

~ingebjørg
Ishi K.
ikke dumt
Avsluttet .
Spennende -ser flere personer i bildet. Abstrakt er herlig :)

--
mvh
Bjørnar Hauge
Mari W.
Utrolig nydelig, det er sjelden jeg faller slik for abstrakte bilder. Helt fantastiske farger, harmonisk utsnitt, mange spennende elementer å studere; liker aller best de smale, lyse stripene i modten til høyre, og det som ser ut som begynnelsen på bakken helt nederst til venstre. Streken i midten ser ut som en høy, smal skikkelse. Veldig stemningsfullt, får mange tanker når jeg ser på dette bildet. Virkelig inspirerende, håper på å se mer av dette! BRA! :)
leif b.
Spennende og trolsk. Det ligger mangt et eventyr i dette. Alt etter hvor og hva man tillater sin egen fantasi og vandre. Et bilde en kan snu i alle rettninger og finne nye motiver.
Her tillates betrakter og bruke sin egen fantasi, og en opplever nye ting for värt klikk. Noe som også er med gjöre dette spennende....?
Tina E.
Dette er også mitt personlige favorittbilde, og jeg kalte det ''ingen'' fordi det faktisk finnes ganske mange mennesker inni her dersom man bare ser :-)
Dag T.
Stofflighet og fargenyanser som fungerer, plutselig ser jeg en høyrest, mørk alien som ser ned på meg med hodet på skrå foran en mørk dryppsteinsgrotte. Nesten uhyggelig!
Kamran I.
Stilig denne og,m her er det en jente som står med ryggen til og ser i en glass kule, en dalmatiner og noen som snubler bl.a. Dette er seriøst ment...

Herlig abstrakt du bringer fram her...

Keep it up

mvh,
-Kamran-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu