Amanda og Balder
Et litt finere bilde av Amanda hvor hesten har roet seg litt!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-03 23:41:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-05 13:01:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger873
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.

Dette begynner å bli bra!
Kunne ønsket meg ørene framover og uskarp bakgrunn. Noe med måten Amanda står på får meg til å tenke at hun prøver å dytte Balder istedenfor å lene seg mot han.
Fungerer fint med lyset inn fra sidene synes jeg.
Steinar Dahlen V.

synast bilete er fint eg. , det som eg legger merke til er at man ser berre halve fjeset til Balder.
Eg synast også at bakgrunnen funker veldig bra

Avsluttet .

Hei igjen,

Det første jeg ser her er det lyse partiet av himmelen. Det blir veldig blikkfang den himmelen oppe til venstre. Beskjær det litt og klon inn litt trær, da blir det mer behagelig å se på. Er bildet tatt midt på dagen? Ville nok gitt en liten dose med blits her for å lette opp litt i øynene.

Bildet er bra, men kan bli enda bedre.

mvh
Tommy
Avsluttet .

Hei igjen,

Dette ble mye mye bedre syns jeg. Får håpe du er enig med meg da :-)

mvh
Tommy
ingeborg w.

Dere fikk den til å oppføre seg ordentlig etterhvert. Det er bra. Som Tommy sier forstyrrer himmelen endel, men cloninga var ikke helt heldig. Du har fått et tydelig repeterende mønster. Det er åpenbart at du har clona. Jeg ville bare kuttet bildet akkurat i underkant av himmelen, enklere og sikrere. Jeg synes også v2 ble for blass, v1 gir litt lite detaljer i hesten og tøyet til jenta. Jeg ville gått raskt over med dodge tool, midtones, soft brush og ca 15 % der jeg vil ha mer detaljer, altså kun det mørkeste på hest og jente, ikke bakgrunn og absolutt ikke for mye. Det skal helst ikke synes at en har fiksa for mye.
Stine Merete F.

Takker for kommentarene! Har lagt ut en tredje versjon hvor jeg har beskjært bildet og hevet kontrastene litt. Ingeborg: dessverre er jeg ikke så dreven i photoshop, hva er og hvor finner jeg dodge tool, midtones og soft brush? Takker for hjelpen!
Stine
ingeborg w.

Jeg synes v3 ble mye bedre. Du har sikkert tools eller verktøyene på godt norsk liggende framme. Et av dem er dodge tool, som gjør det det du markerer lysere. Når du trykker på dodge tool kommer det opp på toppen på skjermen, du kan velge hvor kraftig effekt du vil ha. 15/20 % synes jeg ofte funker bra. Du kan også velge om du vil lysne highlights, shadows eller midtones. Jeg pleier å lysne midtones i skyggepartiene for å få skyggene lysere med mer tegninger. Bruk vanlig softbrush, for da blir ikke kantene så markerte. Jeg ville ikke hentet fram mer detaljer enn du allerede har gjort. Men du kan jo prøve mitt forslag bare for å se om du får det til og hva du synes om det. Alle har sin måte å gjøre ting på og den ene er ikke nødvendigvis mer riktig enn den andre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu