Aston Martin V8 Vantage - en av de få i Norge
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger670
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rhae M.
Nydelig bil og for en farge !!
Bra mot dne grå bakgrunnsfargen, men ville kanskej hatt enda mer steril bakgrunn
Avsluttet .
syntes fargene og kontrastene var litt matte, prøv med kontrastøkning - og er det litt uskarpt også? Som nevnt over, bakgrunnen er veldig..ja, grå asfalt er kanskje ikke det beste, da det kanskje ikke gjespeiler bilens ess?

men ellers flott bilde - elsker den bilen, og en DB 9 selvsagt ;)
Amund Blix A.
Ikke at skarphet er alt her i verden, men på bilder som dette er det en katastrofe med uskarphet , etter min mening.
Her ville jeg enkelt og greit trykket delete. End of story.
Hva kan man lære av dette? Her er kanskje ønsket om å vise frem dette råskinnet som har fått deg til å legge ut bildet, greit ovenfor ''gutta'', men feil til Bildekritikken her.

Generelt er stativ cluet for å fa topp skarphet på bilfoto som dette, eller et objektiv med vibrasjonsdemping(ja jeg ser du brukte 70-200IS, var IS avslått?). Vi er så vant med å se biler som harde, kontursterke objekter , og selv den minste uskarphet forstyrrer dette inntrykket.

Du er tydeligvis glad i å ta bilder av biler, hvorfor ikke kjøpe det et sånt ministativ(men det duger nok ikke med 70-200 påmontert) du kan ha i lomma? Genialt for mange sammenhenger, og lavt kamerastandpunkt er ofte tøft på bilbilder.
Bruk selvutløser, manuell fokus og du er sikret knivskarpe bilder.



Mvh

Amund
Christian Erik B.
Problemet her er nok at skarpheten ligger altfor langt bak. Bakhjulet er langt mer detaljert enn fremhjulet f.eks. Dersom fronten er sylskarp vil ikke en lett uskarp hekk virke forstyrrende.

Ellers, pen bil, men kanskje litt for stor høydeforskjell mellom fotograf og motiv? Blir gjerne mer action lenger ned.

Mvh CEB
Line Kristin W.
Lekker bil, dét skal du ha! ;-)

Fin og nyttig kommentar fra Amund, dog er jeg nok enig med CEB i at det er fokus du har bommet på. Det kan skyldes at blanke/gjennomskinnelige gjenstander av og til lurer kameraet til å tro det er skarpstilt på fokuspunktet, mens resultatet viser bakfokusering. I slike tilfeller kan det være lurt å sette en kontrastrik gjenstand der du vil ha fokus, stille manuelt og så fjerne gjenstanden før du skyter.

Bilen er et råskinn, men som fotografi er dette temmelig uinteressant. En ren avbildning - slik ser en Aston Martin V8 Vantage ut - uten at du selv har tilført bildet noe av fotografisk verdi.

Spør deg selv hva du vil med bildet og hvorfor/hvem det er interessant for. Er svaret ''vise frem en fin og sjelden bil til andre bilinteresserte'' er et bilforum rette sted. Har du derimot spørsmål vedr. fotografisk teknikk/komposisjon e.l. bør du stille spørsmålene samtidig som du legger ut bildet.

Neste gang får vi vel et spennende bilde av en i action og med ditt preg? ;-)

- Line :-)
Ishi K.
Sorry, her blir det et bilbilde av den type man finner i rubrikkannonser ''til salgs''. En pen bil, prøv andre vinkler for å virkelig vise frem hvor tøff bilen er.
Bjørn J.
Enig med Ishi. Det hjelper fint lite at bilen er fin når bildet er uinteressant. Dett blir for meg en ren registrering.
Carsten A.
Ja, enig med Ishi, dette er for kjedelig. Dessuten som alt påpekt teknisk svakt.

MVH CA
Håvard H.
Dette hadde til og med vært kjedelig å se i en bruktbilannonse for bilen..
Dag T.
Du må skille mellom det du tar bilde av og det bildet du får. Bilen er selvsagt stilig, men bildet er alt annet enn stilig. Uskarphet og matthet i fargene er nevnt, men det verste er at bildet er så fantasiløst tatt. Bilen har masse fine detaljer. Gå nærmere, jobb med linjer, farger og reflekser.
Per Oddvar S.
Takk til dere som har svart med konstruktiv kritikk.... Skal nuke dette bildet, og legge inn noen nye av bilen så snart jeg får vasket bilen!! ;) ...ånei, det var ikke min...sånn var det. hehe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu