Verksted i mai
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-01 23:38:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot A 700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge R.
Hei!!
Du har sannelig mye bra bilder i mappa di, med et godt øye for små finurligheter.
Takk for at du kommenterte siste bildet mitt, det var slik jeg fikk lysten til å se hva du var for en fotograf, takk, hilsen
:)Helge
Sverre H. S.
Takk skal du ha Helge!

Hyggelig du sier at det er mye bra.

Jeg får visst kommentere litt flere bilder innpå her, har ikke vært overaktiv slik.
Caroline M. S.
Minner litt om bildene til Rune Johansen (for eksempel fra ''Hiv mannskjiten''). Liker kontrasten mellom mørk verktøybod og vakkert kirskebærtre i full blomst på utsiden. Skulle ønske vinduet var klart (blankt og nyvasket *S*) slik at det utenfor fremstod klarere og reinere og helst med blå himmel (sikkert vanskelig å få til, men du kunne muligens tatt to bilder - et hvor du eksponerte for innsiden/boden og et for utsiden og så satt sammen etterpå). Tror også det ville vært bedre om kameraet hadde vært rett på her. Nå ser det ut som du har rettet kamerat litt oppover og derfor får bildet til å se ut som det heller bakover (hvis du har PSCS2 kan det enkelt rettes opp med Filter-->Distort), men det hadde nok vært enda enklere om du hadde stått litt høyere da du tok bildet.
Sverre H. S.
Takk for grundig kommentar Caroline!

Vindusflaten er mørknet i eget lag i photoshop, så det ikke skulle være så blasst. Men skitten på vinduet hører litt med, synes nå jeg. Liker å ha bildet autentisk. Derfor justerte jeg ikke perspektivet, men har nå gjort det med photoshop Elements, hvor det også var mulig. Heelt rett fikk jeg det ikke, kunne kanskje prøvd en option til, men lar det være slik. Best synes jeg det ville vært å tatt bildet med beste kameraet mitt på stativ, men syntes utgangpunktet var bra nok til å prøve bildet på dotten.

Artig med kommentar fra en som nesten deler mitt etternavn.
Caroline M. S.
Hei igjen navnebror. :-)

Jo, jeg liker bedre den rette v2. :-) Er litt enig med deg i at skitten på vinduet på sett og vis hører med, og hadde en liten diskusjon med meg selv (før jeg skrev kommentaren ovenfor) om jeg var for opphengt i Rune Johansens blankpussede vinduer til å sette pris på skitten. Er fremdeles ikke helt enig med meg selv. ;-)
Sverre H. S.
Slik er det visst at vi diskuterer med oss selv. Likte forøvrig linken til Rune Johannesen, føler meg litt i slekt med ham..., aktive miljøskildringer.... Forøvrig det autentiske er viktig i en tid hvor det meste kan blankpusses. Synes fort det blir mye PS både på ene og andre måten. Min røst her inne taler ofte for å holde igjen. God PS skal være som god filmmusikk, den skal ikke høres, eh synes...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu