På månen
Eksperimentering er gøy! Bildet ble tatt da jeg skulle bruke opp filmen som stod i kameraet, men da det var gjort var vi så kalde at vi måtte bare gi oss!
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • Canon 28-105
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Superia 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1932} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sverre G.

Bra komposisjon, bra lys, men kanskje modellen burde hatt litt mørkere skjørt og bluse på seg? Det lyser jo opp ganske mye. Og hva med litt lengre lukkertid, slik at himmelen hadde fått litt mere farge (går ut fra at du har brukt blits)? Da hadde bildet kanskje blitt enda mere dekorativt. Likevel: Et bra bilde!
Jan Willy J.

Hei Kine; fint å se at du bruker helgen konstruktivt og ikke som enkelte andre av oss......Bildet kommenterer jeg ikke; har gjort det før; men scanningen og støvet..huffda; vi har pratet om det når det gjaldt en annen bidragsyter her...Dette har du; og dine nærmeste god nok kompetanse til å unngå..ikke bli sleivete nå Kine...nå som ting utvikler seg så fint..
Sverre: blitzlys hadde ikke gitt denne gulfargen; dette er nok en flombelysning på et industriområde..
En liten ting om komposisjonen..Du har beskåret litt vel tett på modellen.spesiellt på venstre kant og i bunnen...Min mening er at bildet hadde tjent på et litt luftigere preg rundt modellen. Eksprimenter videre...film ordner seg nok...
Mvh JW
linda h.

Hei Kine!!
Jeg har sett på alle bildene dine, synes
de er helt utrolig bra.dette bilde er det jeg likte best.
Kinehw h.

Sverre; takk for kommentar.
En del av dette eksperimentet var bruk av fargerike klær. Vi hadde med masse andre klær som skulle benyttes, men som sagt ble det desverre for kaldt til å fortsette! Skal prøve med litt mørkere klær neste gang!
Ingen blitz, og da skjønner du nok hvorfor lengre lukkertid var umulig. Jeg har noen hvor jeg brukte blitz - og da ble himmelen veldig bra, men ikke modellen! Så; hva gjør jeg???

Jan W; Du har jo som sagt sett bildet før, og da likte du heller ikke komp. Nå har jeg beskåret bildet akkurat slik du sier her at jeg ikke burde ha gjort det!! Altså; du ville hatt bildet slik det var i utgangspunktet? Nei, du er ikke lett å bli klok på!
Ang. støvet så tar jeg kritikk. Da jeg jobbet med bildet i photoshop klarte jeg ikke å se forskjell på stjerner og støv, så det kan godt være at jeg fjernet stjernene og lot støvet være (dessuten så var ikke min nærmeste kompetanse til stede, og jeg er i hvert fall ikke flink i photoshop!!). Skal skjerpe meg!

Linda; tusen takk!!!
Kinehw h.

PS, Jan W. Bare vær snill du, ellers kan jeg godt legge ut noen bilder du har tatt!! De er jo utrolig revolusjonerende. (he he)
Tone H.

Stilig!
Kinehw h.

Takk Tone
Johan G.

Er dette bildet tatt på en tur lik den jeg av og til har rundt tromsøya ? Inni fiskoljetanker, på industriområder, grustak osv. Jeg undres, for selv om Tromsø er en liten by, så føles det av og til stort når jeg møter på f.eks. en gravemaskin opplyst av et iskaldt flomlys på et industriområde. Dog har jeg ingen venner i bildene mine, for jeg er som oftest alene. Men hva slags tanker/følelser ligger bak dette bildet ? Og hva gjør personen der ? Hun får meg i alle fall til å lure. Og når bildet er tatt rett på henne og hodet hennes er satt til siden synes jeg det blir spennende.

Flomlys på grustak/industriområder/whatever er fantastisk. Går ut fra at det er det du har brukt. Fint igjenn Kine.
Kinehw h.

Hei Johan! Oppdaget ikke kommentaren din før nå, merkelig, jeg som er inne og sjekker foto.no mange ganger til dagen!

Jeg har en god foto-kompis som heldigvis alltid stiller opp når jeg vil ut på tur!! Vi er ofte ute med kameraene våre; på mer eller mindre vellykkede oppdagelsesferder! Det blir som regel best når vi planlegger litt på forhånd, men ofte kan vi ''dumpe'' borti stilige motiver bare ved å kjøre rundt!! Som oftest blir det ganske sent på kvelden, derfor har jeg ganske mange nattbilder etter hvert!

Dette bildet er resultatet av en heller misslykket, men planlagt, utflukt. Jeg dro med meg kompisen min og to venninner til et pukkverk i nærheten. Men det var så jæ.... kaldt at vi fikk bare tatt noen få bilder før vi måtte gi oss! Synd, for det var en helt utrolig stemning den kvelden. Må nok ta en tur tilbake når frosten setter inn tenker jeg!!

Glad du liker bildet mitt! Takk!
Mvh Kine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu