Nøtteskrike i flukt
Utstyr
  • Canon EOS 1 D mark II
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger736
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192752} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard L.
Meget bra dette Rolf. Bra skarphet på hodet. Et bildet det er vanskelig å ta. Flott levert.
Mvh Vegard
Lasse S.
Veldig spennende og uvanlig positur på fuglen som følge av at vi befinner oss på samme høyde! Jeg synes kanskje lyset blir litt hardt, og vasker ut litt av nøtteskrikas vakre farger. Fint fanget!
Svein B.
Nok en gang et uhyggelig bra fluktbilde av nøtteskrika- denne gangen et rent ''skrikebilde'' uten landingsplass eller miljø. Jeg tror nok jeg innerst inne ønsker meg enda litt mer smell i skarpheten i et slik bilde som dette- nettopp fordi du utelater miljø og handling- og hele bildet står og faller på nøtteskrika alene. Skarpheten er 98% her- jeg ville vært mer enn godt fornøyd med et slik bilde selv. Jeg vet det er mye forlangt med det lille lyset en har til rådighet i skogen- men er det noen som får det til så er det du, Rolf.

Positur og komposisjonen er helt nydelig- herlig å se symmetrien i vingene og hvordan vingefjærene bøyer seg i fine buer. Artig å se hvordan dette eksemplaret også har blått innover skuldrene- en fortsettelse av det blå feltet på vingen.

Mvh
Svein B
Terje S.
Nydlig nøtteskrike bilde . Utrolig bra fanget.
Steinulf L.
Særdeles flott fluktbilde.
jarle p.
dette var helt vannvittig bra...
nydelig flukt bilde
stå på

-jp-
Terje K.
Hei Rolf
Sinnsykt...jeg fatter ikke hvordan du får det til! Det vil si...jeg antar at at tålmodighet i ''bøtter og spann'' ikke er helt av vegen, maaaange bomskudd, før den endelig satt. Jeg er jo sikker på, at det kommer flere blinkskudd fra dine hender, men akkurat nå sitter jeg grønn av beundring og nyter dette :-)

Terje
Avsluttet .
Hei,

Drit bra bilde av en artig og koselig fugl.

mvh
Tommy
Carsten A.
Strålenmde - på alle måter!

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu