OBS
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-22 22:04:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 10-20mm f4~5.6 EX DC
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/18
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tone B.
Hmmm, OBS ja! Vet ikke om jeg ville gått utpå den uanett! Er dette ''bryggen'' i ditt bilde ''Stillhet''?
Fin komposisjon som gir god dybde i bildet. Synes fargetonene er fine og naturlige. Fint skydekke som tilfører bildet det lille ekstra. Likte dette!

mvh Tone
Kurt S.
Som Tone sier så ville nok jeg også vært obs både på fjære og flo sjø-:)
Så ikke helt trygg ut denne.
Som fotoobjekt fungerer den imidlertid utmerket.
Ellers legger jeg merke til den lett dramatiske himmelen og det flotte bølgesuget til høyre for brygga.
M.a.o fin atmosfære som står godt til den slitte brygga.
Absolutt severdig.
Mvh Kurt
Eyvind R.
Et fint bilde som''suger'' deg inn i motivet. Skiltet gir et greit blikkfang..

Mvh Eyvind
Espen A. I.
Ja, dette blir en et motiv som man kan bli sugd inn inn i, og det er positivt. Liker godt skiltet som skaper krydder i et landskapsbilde.

mvh Espen
Odd Tore S.
Jo, det suger, det er småfriskt, og mer sjø hadde øket dramatikken et hakk til.
Jeg er ikke helt med på vinklingen av brygga når du bruker så mye vidvinkel, selv om horisonten er rett, ser brygga skjev ut. Men en helt sentrisk komp er gjerne litt for vanlig og lite utfordrende.
Kanskje er brygga skjev, og det er grunnen til skiltet? Jeg tenkte mer på dette som en stupebrygge, og da er advarsel om fjære på sin plass.
Odd Tore

Audhild E.
Du har som regel flotte farger i bildene dine, her også! Men dette bildet vil jeg anbefalle å gjøre om til S/H , det ville gitt flotte kontraster tror jeg! Veldig bra komposisjon!!

Mvh-Audhild
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig sug i bildet som også forsterkes av skjev brygge. Flott dramatikk i bølger og skyer. Fargene er fine, men gråskala vil nok også fungere godt.
Skiltet gjør svært mye for bildet.

vh ingebjørg
Judit W.
Hei Jan Frode!

Obs! Ja! :)

But still – you took a very nice, picturesque photo somewhere. Beautiful waves in the foreground, nice, peaceful surface in the background and amazing clouds with blue sky above! Excellent setting – the picture is very well balanced. All in all, I would like to spend some months here ;) What I only need is +30°C and lots of sunshine!

Judit :)
Stig Børre E.
Flott komponert. Brygga drar betrakteren ut mot havet. Morsomt med skiltet - mye å være obs på her...
Foretrekker fargeversjonen. Veldig stødig bildebehandling!
Lurer på om jeg ville kuttet litt i toppen.
Uansett et topp resultat.

StigB
Eli B.
Henger meg på den positive kritikken av dette bildet. Jeg falt for sh-versjonen, synes bildet blir mer uttrykksfullt da. Likte dette!
mvh Eli
Åsmund I.
Fin komposisjon, brygga som drar en innover i bildet, skiltet som et fint blikkfang godt plassert, akkurat nok himmel og hav. Skulle du allikevel kutte noe sted kunne du kanskje forsøkt med et bittelite kutt i toppen... Kanskje... Liker fargetonene, s/h-versjonen ble for kjedelig. Som regel liker jeg slike bilder i s/h, men her satt ikke alt som det skull der syntes jeg. I tillegg er fargeversjonen veldig fin...
Likte dette godt!

Mvh Åsmund
Tone A.
Eit flott bilde der brygga gir flott dybde og er det som er i ro i bildet.
I svart/kvitt versjonen blei det så mørkt på rekkverket på spesielt venstresida i forgrunnen. Blåtonane på himmelen gjorde fargeversjonen flott.
Her er fine detaljar i forgrunnen med blaute parti på brygga pga den grove sjøen på høgresida som gir skum og litt grøntonar . På venstresida er det meir blåtonar i sjøen. Brygga saman med bølgene og dei dramatiske skyene gir flott dybde. Den blåtona himmelen er ein flott kontrast. Kjempebra komposisjon og flott lys spesielt på brygga med skarpe detaljar. Flott med skiltet og den grove sjøen bak!
:) Tone
Jan Frode A.
Hei hei alle sammen, og takk for kommentarer med tilbakemeldinger og synspunkter :-)

Tone, du har helt rett; dette er samme brygga som på bilde nr. 236346. Dermed er er det også sagt at denne egentlig ikke er så dramatisk som bildet ovenfor kan gi inntrykk av. Som Odd Tore er inne på: dette er ei stupebrygge, derfor skiltet. Skjevheten må jeg nok takke 10mm for ;-)

Dette bildet ble tatt en hustrig formiddag, like etter et kraftig skybrudd. De mørke våte partiene på brygga gir nok inntrykk av forfall. 10mm brennvidde sammen med lys og farger pga. været ga et spesielt inntrykk som jeg forsøkte å formidle i dette bildet.

mvh Jan Frode :-)
kenneth b.

S/H versjonen funker meget bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu