Cuba_01
Tatt i Trinidad, Cuba 06.
Utstyr
  • Canon D10
  • 24-105 mm
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger530
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorjus H.

velkommen til foto.no:)

liker bildet ditt. utsnitt kontrast og farger. tittel passer meget bra til bildet noe som er viktig. en liten ting jeg la merke til var han nesen hans virker uskarp.
kan dette fikses i ps???

mvh: thorjus haaland due
Per Magnus Ø.

Flott portrett med karakter. Fint utsnitt, flotte farger og toner. Har du gjort noe spesiellt i etterbehandlingen?
Karl Otto T.

Flott portrett av en sterk karakter. Øynene og furene vitner om et slitsomt liv. Ikke bry deg om lett uskarpe ører og neser når øynene stråler slik du har fått til.
Krister S.

Det her likte jeg kjempegodt Elise! Veldig klart og fint. Bra kutta. Syns ikke det gjør noe at nesa er en smule uskarp jeg. Gi meg 24-105!
Oddgeir N.

Veldig fint. Farge, utsnitt, djubde. Dette minna meg om dragonizer, men likevel meir naturlig. Likte dette.
Gaute B.

Hei Elise

''Du burde retta opp bildet, jeg liker ikke at han heller på hodet, det bryter med det gyldne snitt.''

Dette var kjempefint! jeg liker faktisk veldig godt at nesa og ørene er uskarpe, og synes nesten det er flaut når noen kommenterer at det er en svakhet ved bildet at nesa er uskarp. Etter min mening så er det viktigst at øynene er skarpe, og det er de her. I tillegg til øynene er resten av ansiktet sylskarpt. Det at ørene er uskarpe synes jeg gjør at bildet får mer dybde, visuellt, enn hvis alt skulle vært helt skarpt. Hadde det ikke vært kjedelig å se på bilder hvis absolutt alle bildene var helt skarpe over alt, motivet lå en tredjedel ut til siden, fargene matchet hundre prosent og horisonten var absolutt helt vannrett. Utvikling kommer av at man bryter disse reglene for hva som er pent, som ble funnet ut av en eller annen matematiker for lenge - lenge siden, og gjør nye ting som funker, og skaper bilder som er spennende og pene på en ny måte. Dessuten har ørene og nesetippen ganske lite å gjøre med personligheten, i alle fall hvis modellen, som i dette tilfellet, har ganske normale ører og normal nese. Øynene og hovedtrekkene i ansiktet er absolutt viktigst, men det er kanskje bare min mening.

Jeg synes dette er et veldig fint og nært portrett, og kjempefint at han ikke poserte og smilte som om alt var jubel og lykke, som de fleste gjorde på Cuba. Og som Krister sier sitter komposisjonen som et skudd.

Keep up the good work, Elise.
Hold det ekte, fred ut!
joachim g.

Wow, Gaute. Flott tale:) Liker bildet ditt veldig,veldig godt Elise. Fått tatt et ordentlig blinkskudd her altså. Lykke til videre, så sees vi sikkert snart igjen.

Mvh. Joachim
thomas s.

Et flott bilde og et tekniks veldig bra bilde. Alt er kjempe flott, ingen ting å si på noe, komposisjon og det hele sitter.

Men er det lov å spørre om noe? Jeg syns det blir veldig ''kopi'' eller likt Shahriar sine Portretter? Med tanke på komposoisjon og utsnitt?

Men det er bare en tanke.

God sommer.

Mvh Thomas Skaug
Elise F.

Tusen hjertelig takk for kommentarer, skal forsøke å svare litt.
Nesen og ørene er litt uskarpe. Dette gjorde jeg bevisst ved å bruke blenderen, fordi jeg synes det er med på å skape litt dybde i bildet. Mulig dette går an å ''fikse'' skarpere i PS, selv om det ikke blir så bra, men synes ikke det vil bedre bildet. Smak og behag ;)
Dette er gjort i etterbehandlingen; levels, curves, color balance og unsharp mask, i den rekkefølgen. Gjør ikke mer PS med bildene mine.
Ellers forsto jeg ikke helt spørsmålet ditt, Thomas. Jeg har alltid tatt nære portretter der jeg kutter tett, og tar det som et kompliment at du synes det kan minne om Shariar, for han er veldig flink. Forskjellen er muligens at han har lagt ut mange bilder her på foto, og det har ikke jeg. Jeg synes i tillegg at bildene til Shariar etterbehandles på en helt særegen måte, imens jeg shopper mye ''enklere''. Men absolutt ikke et forsøk på kopi.
Ellers må jeg si tusen hjertelig takk for at dere likte bildet, kjempekoselig! Håper jeg kan få enda mer råd og veiledning på hva som kan bedres.
Mvh. Elise.
GOD SYTTENDE MAI!
Avsluttet .

Må si meg enig med alle andre her. Veldig bra. Men spør du før du knipser? Har hatt en del situasjoner der jeg kunne tenke meg å knipse av mennesker, men tør ikke. Er redd for negative reaksjoner fra den som blir fotografert. Thomas: Det skal godt gjøres at ikke noens bilder kan komme til å ligne på andres bilder. Det er noen tusen som liker det samme, og knipser gjerne det samme. Dette var bare utrolig flott! Skarpt, gode farger og naturlig, rett og slett! Stå på!
Solfrid M.

likte bildet ditt! Utrolig skarpt og fint. Og likte selve uttrykket i bildet.
thomas s.

Hei ikke missforstå. Jeg mener ikke at du kopierer noen her. Ser jo at du har en helt annen stil og jobber andereledes enn han. Det er også mulighet for at du har hatt den stilen lenge uten om at jeg har vist om det.

Det jeg prøver å si, er at utsnittet blir en smule likt, og som Lisbeth Elena Totland sier så er det mange portetter som kansje blir like, da går det jo også ann å komentere det? Så ikke alle legger seg på samme hylle men heller prøve å styre vekk fra likheten?

Håper du ikke misforstår hva jeg sier, det er bare i posetiv sammenheng.
Mvh Thomas

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu