Baraa
Utstyr
  • D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger955
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Chr. G.
Fint portrett,. Liker tonene, det enkle, og blikket som tilsynelatende ikke er festet på noe, men gjenspeiler tanker.
Chr. G.
-når det er sagt så ville jeg foretrukket mer rom i blikkretningen på bekostning av høyre side.
Amund Blix A.
Fine toner, enkelt og pent. Virkelig synd at det er tekniskt langt under pari.
Jan Erik L.
Takker for kommentarene. Litt mer rom i blikkretningen hadde nok vært å foretrekke, men med litt begrensende forhold var det dette jeg fikk til der og da.
ABAa: Vil gjerne høre hva av det tekniske som er langt under pari? Er fullstendig klar over noe merkelig fargetemperatur. Det skyldes at bildet er tatt innendørs i svakt lys (lysrør) foran et stort vindu, og utenfor var blåtimen i full gang. Kunne selvsagt ha justert i 2 forskjellige RAW-konverteringer, men valgte å beholde blåstikket i øyne og tenner. Eller er det skarpheten?
Uansett tekniske innvendinger, så funker bildet for meg, det gjengir situasjonen på en måte som fler har oppfattet. Men tar gjerne diskusjonen.
Ole David P.
Hei

Et varmt og levende bilde, men når ikke opp p.g.a. refleksene i øynene.
Jeg ville også hatt mer luft i synsretningen.

Mvh
ODP
Amund Blix A.
Heisann, er litt forundret over at du ikke ser dettte selv...
Min innvending er rett og slett at bildet ikke er skarpt nok.
Hadde det vært skarpt, ville hudtoner og øyne vært mye ''mykere'' og behagelig å se på, nå blir det bare irriterende å se på etter noen få sekunder.
Synd, for alt annet stemmer.
Jan Erik L.
Enig i at bildet ikke er sylskarpt, men oppfatter det ikke så ødeleggende som deg. Syns likvel at med 1/15 sek og f 2 at bildet forteller historien sin. Men, det er meg. Ikke alltid like perfekte forhold.
Sverre H. S.
Jeg synes alt stemmer i dette bildet, bortsett fra uskarpheten. Den er irriterende, men jeg kan likevel leve godt med den. Som regel ønsker jeg luft i blikkretningen, men her synes jeg det på en måte at det stemmer.

Jeg synes et lett kan blandes kritikk av teknikk og miljø. Miljøet i dette bildet er faktisk blandingslys, og et vindu som lager vindusreflekser. Da hører blandinslys og vindusreflekser også med i gjengivelsen. Hvis man da ikke skal tenke studio om bildet, at jenta taes ut av miljøet og settes i helt kontrollerte omgivelser.

Gode portrett har mye med relasjon og respekt mellom fotograf og motiv å gjøre. Dette bildet synes jeg er godt på denne måten. En god skildring av jenta. Hun ser ut til å være muslim, og jeg synes det er fint med et sånt nært portrett i en tid hvor fremmedfrykt kan være under annenhver busk.
Peter M.
Alle bilder skal ikke være sylskarpe, dette er ett av dem :-)
Det er liv i bildet, fint formidlet. Fargetempen er du klar over, derav ville jeg nok jobbet litt mer med etterbehandlingen for å rette det best mulig opp, eller rett og slett kjørt det i s/h.

hilsen peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu