Utstyr
  • Canon eos 350D med sigma linse 18
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Belinda K. O.

Hei hei..
Ønsker kommentarer på hva dere syns om bildet i forhold til tema innforbi det mørke, mystiske, gotiske...Hva fungerer og hva fungerer ikke?

Bel
Kristoffer L.

Jeg har ikke spesielt sans for det gotiske, fordi jeg føler at det (akkurat som så mange andre ''retninger'') alt for ofte bidrar til å pense mørke uttrykk inn i én bestemt retning. Derfor synes jeg det er fint å kunne se bildet ditt uten å forklare det inn et gotisk ''univers''. Mørke uttrykk har en lang tradisjon i seg selv, og står - hvis de er gode - helt fint på egne ben.

Når det er sagt, vil jeg også legge til at jeg likte bildet veldig godt. Noen ville kanskje si at det er av en kvinne som befinner seg i en mørk ''dungeon'', spent fast med kjettinger og hva vet jeg. Men jeg ser ingen kjettinger, og synes bildet har større innhold på det symbolske plan. Jeg tenker i retning av indre stengsler/prosesser, livskraft, bryte seg fri osv.

Jeg har spesielt sans for koloritten i bildet, og gjengivelsen av kvinnen gir meg direkte assosiasjoner til flere av Munchs bilder, f.eks. ''Vampyr''.

Jeg synes dette var meget bra!

- Kristoffer
willy m.

Hei..likte dette veldig godt...assosierer det ikke til noe gotisk men at det er mørkt ja..har veldig sans for valg av fargetone og komposisjonen er veldig god...dette bildet hadde muligens tjent på en kvadratisk flate...godt jobbet
mvh willy
Bjørn H.

Tenker heller ikke på noen bestemt kategori her, synes bildet står godt som det gjør. Liker selv slike maleriske fargetoner, og her settes tankene i gang, og det er vel mye av vitsen? :)
Bjørn
Belinda K. O.

Tusen takk for hyggelige kommentarer!
Pussig at uttrykket Dungeon kommer opp- det er det utstillingen vår skal hete og som skal settes opp i underjordiske rom her i Oslo fra 9.juni.

Hilsen Belinda

Heidi S.

Dette er lekkert Belinda!

Og bildet står for seg selv..uten å måtte nevne tema!

:)
Jacob V.

Hei, Belinda


Ikke mer å si en at dette bildet er genialt......



Mvh


Jacob
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu