syk? jeg???
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger599
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen S.

Med fare for å være frekk: Er du seriøs? Et helt alminnelig snapshot av typen blits-i-trynet, snodig vinkel, særdeles rotete og forstyrrende bakgrunn... og bildet er lagt til under kategorien fugler??!?!?! Jeg ser jo på dine andre bilder at du kan bedre, så jeg skjønner ikke helt. Er det meningen at det skal være dårlig? Er komposisjonen så intrikat og genial at jeg ikke forstår den? Nå kommer jeg til å gruble på dette resten av dagen.

Søt pus, det skal du ha. :-)
Avsluttet .

Dette er en av de feteste komposisjonene jeg har sett på en god stund. Måten du har fått dette åpenbart nøye planlagte bildet til å vippe tilbake til det nesten tilfeldige får det til å grøsse nedover ryggen på meg. Jeg vil si at dette er et av de større verk hittil i år på dotten. Du leverer varene, den skal du ha!

Jeg setter spesielt pris på hvordan du har plassert støvsugeren i perfekt forhold til flekken på teppegulvet. Hvordan har du fått katten til å posere så bra? Jeg har prøvd en del fotografier av katter og de følger aldri ordre slik denne pusen gjør.

''Syk? Jeg???'' i avisen er prikken over i'en som får dette til å bli brilliant.

Godt jobba Dan!

-anbefalt-
Avsluttet .

Bildet har jo en viss kraft, så tilfeldig det ser ut og med flott blikk på katten. Vet ikke om bildet var komponert, eller bare helt tilfeldig?
Uansett sjelden man ser slike bilder, som med en gang bare ser ut som ''et rotete bilde fra gangen''.
Du får så usammenhengende ting som en avis, en katt og en støvsuger til å passe ganske bra sammen - jeg liker det.
Trond Reidar T.

Ser ut som et tilfeldig snapshot for meg men. Ikke spesiellt spennende...
Nikolai T.

Hva er dette? Dette falt ikke i smak i det hele tatt hos meg hvertfall! Ekkelt og ufyselig bilde uten noe sans for komposisjon, brennvidde i forhold til vinkel, selve vinkelen, det harde interne blitz lyset, de ekle fargene, osv, osv.
Jeg stiller meg enig med TRT og ES over her. At dette er anbefalt fatter jeg ingen ting av. Jeg prøvde å gjøre meg klokere på JS sin kommentar men alt jeg leste var tull tull tull for mine øyne.

Det er sjeldent jeg svarer på bilder jeg ikke liker her, fordet om det er en hel drøss av dem, men siden dette var ANBEFALT så tenkte jeg at du tålte og høre en negativ kommentar også.
Jørgen K.

Kanskje katta har svelget en fugl, forklarer kategorien i alle fall.
Enig med Nikolai.
Tobias L.

Små hissig katt. Synes linjene og detaljene er perfekte. En orginal komposisjon. Flekken er Godis før øyet. Nikolai Torgersen virker som en fotonerd, uten genialitet og interresse. DEt her er sosial hverdagsrealisme på sitt beste i all sin enkelhet. Ihvertfall ikke katta i sekken.
Trond Reidar T.

Kall det for all del ''hverdagsrealisme''. Men teknisk sett er vel dette et heller svakt bilde...

Sikkert ikke alle her som vil ta del i hverdagen din, legg heller ut et skikkelig bilde!

Mhv Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu