Fest(lig)portrett
Dette bildet hadde jeg sett for meg (i hodet) lenge og har hatt lyst til å lage. Det passet derfor svært godt utpå kvelden i bryllupet til Linn og Torben å foreslå dette, og at alle gjestene fikk delta på det. Det ble et morsomt innslag i kvelden og alle så ut til å more seg svært mye. Sjekk ut han til venstre som er skikkelig med!!!

Bildet er gjennomført ved at brudeparet måtte sitte muse stille i 2,5 sekunder, mens resten av gjestene skulle danse og bevege seg bak dem, her er i alle fall resultatet!
Utstyr
  • Canon 1DS MKII
  • Canon EF 24-105 f/4,0 L IS
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker2,5s
  • FilmtypeDigital ISO 100, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1069
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dan Åsen H.

Dette er både anderledes og morsomt. Gir meg helt klart noen ideer om bildene som skal tas i mitt eget bryllup. Jeg likte det.
Bjarne B.

Hei, eg må sei du har løyst oppgaven på ein fortreffeleg måte mht. komposisjon, belysning og at brudeparet ikke beveger seg.
Meget bra.

Mvh Bjarne
Torgeir S.

Takk for det folkens, oppfordringa var faktisk størst for bruden, hun begynte hele tiden å le litt ut i eksponeringa. Men uansett synes jeg dette ble et morsomt og annerledes bilde og er godt fornøyd med resultatet!

Mvh. Torgeir
Steinulf L.

Veldig god ide,og fin gjennomføring. På min skjerm er det for mye gult i lyset og jeg ville nok dempet det noe.
Hans Jacob H.

Heisann Torgeir!
Jeg synes også dette var et morsomt brudebilde. At brudeparet sitter stille i 2,5 sekunder er ikke det første jeg tenker på her, det gir mer inntrykk av at gjestene er hyperaktive og nokså utålmodige, mens hovedpersonene selv tar det hele med stor ro og er helt uanfektet av det som skjer rundt dem. (Likte særlig de to danseløvene til venstre. :))
En god og morsom ide, som du har gjennomført bra!
Sånn på tampen av uken må jeg også få gratulere deg som ukens fotograf!
Torgeir S.

Takk for det folkens! Steinulf, jeg tror nok ikke jeg kan si meg enig i at det er for mye gult, veggene stemmer svært godt overens med de originale fargene, de var nemlig ganske så gule. Hvis du også ser på gulvet så er det også (i alle fall på min kalibrerte skjerm) ganske så naturlig eik-farget. Noe fargestikk enkelte plasser er selvfølgelig vanskelig å unngå med så mye blandet lys, men jeg mener jeg har truffet gangske godt her.

Mvh. Torgeir
Eliza A.

Kreativ og morsom ide og gjennomføring.
Blir litt svimmel av å se på det lenge, så tipper det ikke blir veggpryd i stort format men må være et veldig artig minne!!!!

Eliza
ingebjørg fyrileiv g.

Annerledes og spennende brudebilde! Det er sikkert flott å ha et slikt i brudealbumen!
Det eneste som jeg ville gjort, er å kutte i toppen. Taket og den lyse stripa trekker litt oppmerksomhet. Ellers synes jeg ikke at fargene er for gule. Han til venstre må være det lille ekstra!

vh ingebjørg
Wiggo T.

En meget bra ide ja, og ikke minst bra utført! Dette skiller seg ut på en veldig positiv måte

Mvh
Wiggo
Jonas L.

Dette er bra. Enig i at taket bør kuttes, men det er også det eneste jeg har å sette fingeren på.
Moro!

Jonas
Åsmund I.

Dette var absolutt et annerledes og spennende bryllupsbilde. Et godt eksempel på fotomoro, og at dette kan bli meget bra! Taket er nevnt, ellers er det lite å klage på. Fyren til venstre er jo geni da... Regner med at brudeparet ble fornøyde med dette.
Bra!

Mvh Åsmund
Frode H.

En glimrende idè, Torgeir! Annerledes, men på en ubetinget positiv måte. Dette likte jeg!

Mvh
Frode
Morten W.

Hei!
Dette var jammen morsomt. Synes det skal kuttes i toppen til rett under den nederste runde duppeditten!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu