Havsule på Smøla
Bildet inngår i albumet SMØLA - 5000 øyer ,holmer og skjær på Nordmøre - Har lyst til å vise fram landskap og fugleliv fra min barndoms paradis..
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger637
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kjell G.
Hvilket herlig oppsyn! Den ligner litt på bestemoren til en kamerat av meg - som var snill som dagen er lang, men litt bister av utseende.

Dette er et bra bilde med mange kvaliteter, komposisjonsmessig så vel som teknisk. Men det som hever bildet til en av de øverste hyllene er uttrykket!


mvh kjellg
Kjell Sigurd S.
Nå skvatt jeg! Det var litt av et utseende på denne ja :-) Skarp, fint eksponert og en bra komp. Det er litt vanskelig å få begrep om størelsen på fuglen uten referanser i bildet. Denne er vel på størelse med kanadagås... Fjærdrakten på hodet virker nesten plastik-aktig, det skyldes vel vannet. Veldig bra artsbilde. Det neste blir vel da å fange den i stupet :-)

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Kjempe bilde! Utrolig flott rett og slett! Uttrykket, fargene, skarpheten..alt sitter perfekt. Har ikke sett en slik kar før. Kan minne litt om ei ørn i ansiktet. Strenge øyne. Bra resultat.

vh ingebjørg
Venche J.
Kjempeflott Wigdis. Kanon uttrykk på fuglen. :)

Wenche.
Stig B.
Flott havsulebilde. Lavt og fint kamerastandpunkt, fin komposisjon, bra teknisk.

Flott uttrykk på denne fuglen. Jeg har kun sett den på Runde, og der henger den i bratte fjellsida eller flyr over deg på vei ut til matfatet. Kjekt å se et slikt nærbilde.

Dette var bra artsbilde, kan inngå i hvilken som helst artsbok.

Mvh Stig
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble svært bra. Fin positur på fuglen, den ser nesten litt skumme ut. Bra toneforløp og fine bølger og blåtoner i vannet. Svært bra skarphet.

Torbjørn
Inger Anne Maritsdotter V.
Knivskarpt og et utrolig bra bilde!

gratulere!

Inger Anne
Birger J.
Sjelden flott gjengivelse, fine kontraster og farger. Utrolig at det kan gå så bra ute i dagslys.
Steinulf L.
Dette var bilde med smell! Svært bra.
Wigdis W.
Tusen takk for fine kritikker :-) Dette var en stor opplevelse ganske langt til havs. Det var bare en havsule akkurat der, men noe lengre ute kunne vi se en stor flokk, ca. 60-70 havsuler. Vi torde ikke gå lenger ut, men neste gang..................
Tom A. T.
Skikkelig fint portrett det her. Brilliant og fin presentasjon.
mvh Tom T
Inger-Lise S.
Usedvanlig dyktig presentert! Virkelig et knallbilde. Teknisk helt på topp.
Gratulerer med fangsten og et kjempebilde :-)

Inger-Lise
Robin J.
Svært bra. Topp skarphet og flott fargegjenngivelse.
mvh RJ
Torgeir S.
Virkelig et flott og uvanlig bilde av havsula, dette likte jeg! Teknisk nydelig og flott utsnitt, alt i alt et skikkelig flott bilde!

Mvh. Torgeir
Nils G.
Superflott bilde av havsula, kan bare slutte meg til de andre kommentarene. For meg er det øynene som gjør det spennende.

Nils
Tom E. F.
Hei, Wigdis!
Gratulerer med en ny art i tillegg til ørnene! Imponerende blinkskudd, dette.
Har sett havsuler utafor der jeg bor, men bare i kikkert, så det var flott å se fuglen på så nært hold. (Denne har tydeligvis nylig holdt på med styrtdykkingen).
Snakkes!
mvh Tom E. F.
Kjetil S.
Hei Wigdis

Her traff du meget bra med positur, eksponering og dybdeskarphet! I fantastisk lys, men ustødig underlag:) Fantastisk å komme så nært havsule på åpent hav! Tipper den var overspist. Takk for turen! Skal legge ut noen havhestbilder etterhvert.

mvh Kjetil
ingeborg w.
Imponerende bilde, han ser skikkelig sinna ut, skarpt som fy, eksponeringen sitter som et skudd, bra å få så mye farge på vannet og ikke på fuglen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu