Ørn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger983
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Geir Helge S.
Oi,oi! Denne var flott Rolf! Nærmest helt skarpt hode og fint utviskete vinger...imponerende. Det som ikke faller i smak hos meg er magnetastikket i bildet ditt. Lavt sollys fra venstre er ''berre lekkert''.
Gratulerer!
Hilsen Geir
Are-Martin S.
Det var da voldsomt til vinger denne hadde. Et annerledes ørnebilde som jeg synes er flott. Det viser at naturbilder kan falle i smak selv om de ikke er sylskarpe.

mvh
AMS
Steinulf L.
Dramatisk og annerledes ørnebilde. Det er nok et magentastikk på min skjerm også.
Robin J.
Jo dette var bra. Annnerledes ørnebilde som falt i smak hos meg. Er enig med GHS at det ble vel mye magneta men det korrigeres lett.
ingebjørg fyrileiv g.
Meget flott og absolutt annerledes! Liker det veldig godt. Jeg vil gjerne se en versjon uten magentastikk, men egentlig synes jeg ikke at fargene her er så ille. Men det hadde vært fint å sammenliknet. Jeg ville ha fjerna det røde nede i høyre hjørne.

vh ingebjørg
Hans-Gunnar H.
Hei Rolf!
Danser med ørner;)
Likte dette godt, fint ballansert med bevegelse!
Synes fargen er med på og lage atmosfære i bildet!
MVH Hans-Gunnar
Kjell Sigurd S.
Her var det action! Likte bildet svært godt. Du har lykkes med å fange hele vingeslaget og samtidig beholdt et relativt skarpt hode. Det meste er sagt så det er bare å gratulere! Bildet gjør seg også godt i S/H.

Kjell S
Kjartan T.
Virkelig nært et blinkskudd. Jeg synes tegninga av hodet i forkant ødelegger litt for bildet, men du verden det suger til seg øynene mine.

Spesielt partiet rundt vingene er nærmest hypnotisk. Fint lys er det også, men jeg tror ikke dette havner helt på øverste hylle. Hadde vært spennende å høre hva du selv tenker? Er du fornøyd?
Rolf S.
Takk for kommentarene. Bildet er tatt langt inn i blåtimen og lenge etter at autofokusen har gidd opp og dermed har bilde ett blå/magenta fargestikk.
Til Kjartan, Tja, hva skal jeg si, bilde er ikke fullkomment og det er særlig den dobbelfuglen som ødelegger, men det er noe med det........
Mvh Rolf
Jan-Eilert P.
Enig med Kjartan og dine egne vurdering. Dette er virkelig nært et spesielt ørnebilde, men det sitter ikke helt. Skulle gjerne hatt litt mer ro i selve kroppen. Området rundt vingepartiet er som sagt lekkert.

MEN dette er nært
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu