Don't be afraid
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger648
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Bra sammensatt bilde, men jeg tror det ville gitt større effekt om jenta i hjørnet var yngre. Det der så nesten litt falskt ut.
Ellers flott.

-Lisa
Fred S.

Er enig i at jenta ser ut til å ha vokst fra bamsestadiet, selve motivet er på på sett og vis en ''klisje'' ( som det meste her inne), men fargemessig og komp.messig fungerer dette veldig bra i mine øyne.

vh fred
Mari W.

Dette var fint, god ide du har her. Er ikke enig med de andre, det er da vel ikke bare små barn som har lov til å være redde? Utsnittet funker fint. Det er en hvit flekk mot høyre som forstyrrer.. Også tror jeg kanskje at bildet ville tålt bittelitt hardere kontraster, og jeg ville gjort det litt mørkere. Men absolutt et flott og kreativt bilde:)
Helge R.

Jeg tror at bilde ville blitt ennå mer skremmende om du hadde tatt det litt mer ovenfra, slik at kamera blir øynene til den som ser. Nå befinner du deg i samme nivå som jenta. Alderen er uvesentlig, situasjonen med bamse og tynn kjole er bra nok, lys og fargene i rommet er bra, likte dette bildet hilsen
:)Helge
Nils B.

En god ide som du bør jobbe litt mer med. Heller ikke jeg er enig med de som mener at jenta burde vært yngre. Jeg har ved selvsyn sett personer som er mange år, veldig mange år eldre knytte seg til bamser. (eller andre trygge leker)

Når angst og reddsel tar tak i personer så føles det helt klart tryggt å finne en krok, en bamse, eller et mørkt sted som ingen vet om.

Flekkene forstyrrer og det samme gjør faktisk det at jeg ikke helt får kontakt med reddselens ansikt. Litt nærmere, litt mer kontrast og ikke minst enda tyngre i mellomtonen hadde gjort seg etter min selektive mening.
At tonene heller over mot grønnt kan jo helt sikkert diskuteres, men at det her er reddsel, og eller angst synes jeg du har klart bra. Men som sagt, jobb litt videre med bildet og dets innhold. Stå på!
mvh Nils
Susanne S.

Tack för kommentarer och synpunkter!
Gerry F.

flott fremført...litt desperat og ensom samtidig...du får frem mye følelser her...I like it!


Gerry
Ole David P.

Hei.

Fint komponert, fine farger. men (”redselen”) innholdet er noe svakt.
Ansikts utrykk, øyekontakt er viktige elementer her.

Mvh
ODP
Susanne S.

Tack Gerry och ODP! Jag känner att ögonkontakt hade förstört lite av stämningen i bilden, men tack för dina synpunkter.
Helge R.

Hei!! Jeg er enig med Susanne, øyekontakt ville ødelagt litt av stemningen i bildet, nå er redselen/fornedrelsen mye mer synlig, liker bilder som forteller en historie på godt og vondt, hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu