Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1001
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Torgeir Å.
Ble veldig fasinert av dette bildet. Ser nærmest frykt i øyet på fuglen. Har kanskje et ønske om å se øyet til den andre fuglen også. Fasinerende farger, nærmest hvitt på hvitt.
Tom A. T.
Artig situasjon med ''urokråka'' som kommer inn for landing. Får litt hekseassosiasjoner av det. For øvrig et fuglebilde som evner å skille seg godt fra mengden ;o)..
mv Tom T
Kjell G.
Flott bilde med innslag av spenning i form av nøtteskrikes frykt for landende fugl, og vår spenning i form av hva slags fugl dette er. Bra isolert fra resten av verden.

mvh kjellg
Avsluttet .
Spennende og skarpt bilde uten forstyrende bakgrunn. Muligens kunne litt mer av landende skogsskjær blitt med. samtidig er det spennende og ikke se alt
Espen A. I.
Spennende og minimalistisk utsnitt av en vakker fugl (nøtteskrike, eller er jeg helt vekke nå?).

mvh Espen
Avsluttet .
Veldig fint Øyvind.

Det minimalistiske utsnittet sitter godt med meg også. Og jeg er enig i at det gir ekstra spenning med fuglen oppe til høyre som sannsynligvis kommer inn for landing.

Fugler som er fotografert i snø blir ofte mørke da lysmåleren har tendens til å bli lurt, men her har du fått til lyse farger og god kontrast på fuglen. Skarpheten er det ikke noe å si på.

::are

PS
beklager at jeg stavet navnet ditt (blant annet!) feil i forrige tilbakemelding. Jeg klikket ''legg til'' knappen litt for raskt.
Odd Tore S.
Fuglebilde med nogo attåt, hvor jeg synes at nogo er det som hever dette over hopen av fuglebilder.
Er det spenning her, eller er dette et velkomment besøk av en artsfrende og mulig partner?
Som den fredssæle person jeg er, heller jeg sterkt i retning av det siste, om det var fiendtlig besøk, hvorfor skulle skrika da bare sitte der og se forskremt ut? Gjør den det forresten?
Det heter vel minimalistisk når du kutter ned til å bare vise sentrale elementer, og her synes jeg at dette blir mer enn en tributt til en litt ''in'' retning.
Mao likte jeg dette.
Odd Tore
Steinulf L.
Dette var et spennende fuglebilde som står godt frem i mengden av bilder her. Fint fanget situasjon, hvor tomheten midt i bildet er godt utnyttet.
Ketil K.
Det beste i bildet her er komp og kuttingen av fuglen øverst. Du har tatt med akkurat det nødvendige. Derimot ser nøtteskriken nederst i bildet bare ut til å være sånn passelig med. En aggresiv svarholdning mot den andre ville sterkere rettferdigjort komposisjonen totalt sett.
Hans Jacob H.
Fin bruk av flaten her. Fuglen nederst ser litt avventende ut og matcher vel ikke akkurat den viltre ''angriperen'' øverst. Er derfor enig med Ketil at det beste i bildet er den frekke kuttingen øverst og den store tomme flaten som gir et spillerom for fantasien.
Johan K.
Spenstig og annerledes fuglebilde dette.
Her er det det minimalistiske preget, og kuttingen av fuglen øverst som fenger meg.
Er enig i det Ketil sier... men, det blir vel vanskelig å ha kontroll på sånnt :)

Johan
Øyvind A.
Mange takk for kommentarer.

Are: Det gjør ingenting, jeg er ikke hårsår på slikt ;o)

Angående kommunikasjon mellom de to, som Ketil m. fl. etterlyser: Det kunne sikkert fungert, men det ville i såfall bli et helt annet bilde, som ikke ville være forenelig med det jeg ønsket å formidle.

Ø.
Avsluttet .
Kjempebra. Er det en virkelig situasjon eller har du satt fuglene sammen og laget bildet på den måten? Uansett er resultatet spenstig.

Hilsen Stein Erik
Øyvind A.
Det er en virkelig situasjon ja.
Takk for kommentar.
Ø.
Caroline M. S.
Kjempestilig bilde og jeg er enig med de som liker kuttingen av fuglen oppe - for meg er det først og fremst den som gjør bildet. Men det hadde jo ikke være rare greiene uten fuglen nede da. Også bra med den smale stripen med snø med detaljer i og all den hvite bakgrunnen.
Jon-Petter T.
Flott bruk av bildeflaten. Spennet får frem historien i bildet og ''følelsen av fugl'' på en glimrende måte.
Arne S.
Glimrende fuglebilde! Og passe utfordrende til å skille seg ut i mengden. Tommelen opp her!
Renate Karin K.
Flott bilde med fine kontraster mot den hvite bakgrunne.. jeg ble veldig stresset på den lille fuglens vegne. Du skulle hatt den med i konkurransen... men det du hadde der holdt jeg på å le meg ihel av. Det var kjempemorsomt og du fikk min stemme.
Øyvind A.
Jajo, kanskje det. Det tenkte jeg ikke på, men det er jo en slags stressgreie ja.

Takk for nye kommentarer.

Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu