Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kurt S.
Et bilde uten tekst og uten tittel.
Her taler bildet for seg selv og man blir sittende å spekulere på hvorfor det er blitt slik forfall, har det bodd noen her, hvor lenge siden?
Det sies jo at hus har sjel. Hvis veggene kunne fortelle etc.
En god eksponering, fint lys og fin fargetone.
Fin romfølelse og dybde i bildet.
Det lyse feltet på gulvet gjorde seg godt.
Ikke enkelt å få et slikt bilde til å bli severdig.
Mener du klarte det godt.
Dette må vel være fine omgivelser for modellfoto også.
Mvh Kurt
Avsluttet .
dette bra arbeid! Jeg ble bare sittende og se og se på bildet. Bra lys, behagelig å se på og dybden er kjempebra.
Mvh Marte
Bjørn H.
Hei, bruker disse omgivelsene også til modellfoto:)
Hvert rom har sitt særpreg.
Bjørn
Inger-Lise S.
Et lekkert bilde! Fint med det lyset på gulvet. Mange fine detaljer her. Den avflassede malingen og andre tegn på forfall gjør bildet spennende. Du er dyktig til å bruke omgivelsene for å skape stemning, både om dagen og om kvelden.
Her gjorde også vinduet mye.
Meget bra!

Inger-Lise
Ann F.
Jeg istemmer, riktig bra.
Høyre del av bildet, med døra og veggen i halvskygge lever sitt eget liv, skarpt avgrenset mot den lysere delen med hjørnet.
Samtidig bindes to de halve bildene sammen til ett med gjentatte detaljer, som avflasset maling og skyggen av vinduet på gulvet.
Et bilde for refleksjoner og øyensnytelse.
Mvh Ann
Knut-Inge J.
Missunner deg denne location! Lekkert bilde til refleksjon og ''spekulasjon''.
Linjer, lys, former og flater - patinert av tidens tann - meget bra!
Peter M.
Jeg nyter bildet ditt jeg, håper det er ok :-)
Fantastisk location, selv fant jeg et lignende sted for noen uker siden.

mvh. Peter
Avsluttet .
Joda, det er flott, men vinduene funker ikke. Det vil si behandlingen av det utenfor. Det har et sterkt blåstikk hos meg, og det ødelegger faktisk store deler av bildet for min del da vinduene er plassert i det gyldne snitt.
Chr. G.
Det tomme rommet der forfallet er i ferd med å gjøre framskrtt framkaller tanker om hva dette engang har vært. Det er hvitt, kanskje har det vært et sykehus... Fargene, inkludert det grønne, og lyset bidrar godt til stemningen. Er også enig med MN om det som skrives om noe bemerkelsesverdig himmel i vinduet. Det trekker ned, men det er ikke nok til at bildet faller helt igjennom, så jeg kan trygt si at jeg liker dette.
Geir B.
Fantastisk lys i et ellers skrøpelig rom ; -) Sol-lyset som treffer gulvet gir en flott diagonal som tilfører bevegelse i et ellers tomt rom.

Men hva har du gjort med vindsglassene? Mulig jeg tar feil, men jeg gjetter på at utsikten var overeksponert og så har du har lagt til en ''ny'' - den sitter etter min mening ikke slik den skal .....

mvh
Geir
Bjørn H.
Takk for tilbakemeldinger, tar det til etteretning. Utbrent vindu som jeg har ''burnet'', i originalversjonen skal jeg heller ha vinduet utbrent.
Med stativ og lang lukkertid uten blitz i et ganske mørkt rom blir ofte lyset utbrent, som lyset på gulvet, noe jeg ønsker.
Stine J.
Hei Bjørn,

Jeg har kikket gjennom bildene dine fra dette falleferdige rommet og jeg er imponert over enkeltheten og lyset i de fleste. Dette bildet faller best i smak, men jeg ser du har gjort et eller annet på vinduet som ser litt kunstig ut.

Dette rommets avflassede vegger gjemmer sikkert mange spennende historier fra fordums tid.

Noen bilder fra denne lokasjonen også med mennesker hadde vært spennende, men det hadde blitt helt andre bilder. :-) Det tomme, forlatte og forfalne er det som blir historien for meg i bildene dine. Bra!

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu