Tulip
Tulipanen - vitnet om våren som kommer :-)
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Canon eos 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger376
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anita I.

Dette var veldig likt i fargesammensetningen som mitt nyeste bilde. Jeg liker innrammingen din. Bildet er skarpt og tydelig. Jeg kunne tenkt meg å vite mer om blenderverdi, lukketid og objektiv som du har brukt?

Nina L.

Hei Monica :)

Bildet i seg selv er fint, men når det kommer til macro -blomster og vann dråper er jeg meget kritisk, da jeg selv har jobbet masse med dette ;) Her er det mye å si, så ''here it comes''

Man ser for mye av tulipanen i forhold til dråpen, dråpen burde ha mere fokus enn tulipanen. Dråpen i seg selv er flat slik at den virker litt kjedelig. Hadde dråpen været rundere, klarere og større ville poenget med bildet kommet mye mere frem. Rammen er grei, men jeg ville ha det orange kunn en pixel bred.

Tips: Prøv et nytt bilde bruk en pipette eller en sprøyte og påfør en rund stor dråpe. Ta macro bilde enten ute i dagslys eller inne med blitz eller MASSE lys, legg noen tulipaner i bakgrunnen og knips i vei. Resultataet du får da er: en stor rund dråpe med refleksjoner av tulipanene i bakgrunnen, (husk å ta dråpe bildet helt fra siden) Når du knipser, glem det rundt og konsentrer deg kunn om dråpen. Kutt ut med tanke på ''The rule of the third'' juster kontraster evt annet i PS, legg på ramme.

Dette ble masse Monica, men jeg er så hekta på disse bildene, jeg driver til og med en egen klubb om dette som heter ''Taste Of Liquid''.

Jeg er kritisk men det er bare fordi jeg ønsker at du skal få det til.

Klem fra Nina
Monica F.

Hei Anita og Nina - og takk for kommentar :-)
Nina - jeg vet du er hekta på makro... hehe... men dette er ikke ment som et slikt bilde - har jo ikke makrolinse jeg ennå dessverre. Så dette er bare ment som et forsøk på dråper i en tulipan, og et utsnitt om ble bra - ikke mer og ikke mindre. Men jeg leser kommentaren din med stor iver, og du vet jo hva som kommer om ikke altfor lenge..... Klemmer
Nina L.

Hve er det som kommer om ikke alt for lenge?

Våren eller macro linsa ;) ? :-)

OK, jeg forstår, men uansett fikk du en liten pekepinn på macro verden da...lol

Klem fra nina
Anita I.

Dette var virkelig konstruktiv kritikk Nina. Fint at noen ''bryr'' seg, og legger igjen sånne gode ideer! Man snapper jo opp litt her, og litt der....

Våren kommer snart, og kanskje Monica kommer med noen kule makro-bilder snart også ;o)
Monica F.

Hei Nina og Anita! Takk til dere begge.
Og ja, jeg satser på å komme med noen makrobilder om ikke så lenge ( i allefall noen forsøk....) Og våren - himmel hvor jeg gleder meg!!!!
Monica *lol*
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu