Ingrid med hesten sin
Bildet er tatt i stallen hvor hun har sine 2 hester stående. Har brukt en SB-800 blitz. Bakgrunnen er bluret.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-02 06:56:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon Nikkor 17-55 mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger976
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tone A.

Eit flott bilde der både hesten og jenta er vakre. Harmoniske bruntonar på både hest og jente som passar til kvarandre. Begge har rødbrune striper i håret! Den blåtona genseren er ein fin kontrast til alle bruntonane i bildet og dei står til Ingrid sine augo. Fin dus bakgrunn der eg saknar litt meir luft på venstresida.
Elles eit flott bilde med god kontakt mellom hest og jente. Ingrid strålar av glede over hesten og ho har god kontakt med fotografen. Hesten har visst blikket på Ingrid. Eit flott bilde som oser av hesteglede. Eg har sjølv ei jente med hest, men strevar med å få til eit godt bilde. Kjempebra jobba!
:) Tone
Per Ove H.

Synes dette var et harmonisk og velkomponert bilde. Legger også merke til det som blir sagt i kommentarer over om fin blikkkontakt med fotografen og fin kontakt mellom jente og hest.

Mvh
POH
Venche J.

Dette syntes jeg ble veldig flott. Tone sier det så flott, og jeg er enig i hennes kommentarer.

Stort format, Oddbjørn.

Wenche.
Hege J.

Hei Oddbjørn!! :-)

Kjekt å se at du er på foto.no igjen! Ser at du har lagt inn flere bilder de siste dagene, men jeg er ikke innom så ofte selv så jeg oppdaget det først nå.

Dette bildet likte jeg godt da jeg så det på Sandnes Fotokluubb sin side. Jeg synes modellen ser så sunn og naturlig ut. Hun har jo også et nydelig colgate-smil. :-) Bakgrunnen er passe uskarp, det kan se ut som den er bluret i ettertid. Korriger meg hvis jeg tar feil. Utsnittet er bra og kontakten er på plass med både jente og hest. Bra!
Når all skryten er på plass, vil jeg driste meg til å si at versjonen som ligger på fotoklubbens side virker bedre. Mulig du har softet litt der, eller at det bare virker skarpere? Jeg er usikker på hva det er, Kanskje du kan oppklare? Link til dette bildet på Sandnes Fotoklubbs sider: http://www.sandnes-fotoklubb.no/mb2006/feb_1.htm

Ha en fin kveld!

Mvh Hege
Ole E.

Jeg synes dette ble veldig vellykket. Varmt, naturlig lys, god kontakt med modellen, fint og skarpt. Eneste jeg reagerer litt på er fleecejakken, jeg synes det blir litt for mye klæsj med det varme i bildet. Som Tone påpeker, fin repetisjon med håret til jenta, og sveisen til hesten. Men alt i alt, et varmt og fint bilde!
Oddbjørn W.

Mange takk for fine og oppmuntrende ord. Og disse ord bringer jeg videre til Ingrid (og hesten?). En sann fornøyelse å jobbe med dem.

Tone: Du har tydeligvis mer greie på hest enn jeg har, og setter desto mer pris på det du skriver.

Wenche: Når en kapasitet som deg skriver det du gjør gleder det meg ekstra mye. Mange takk!

Hege: ja, etter laaaang pause har jeg lagt ut noen bilder igjen. Og jeg tror det kommer fler..
Du er litt usikker på om bakgrunnen er bluret, men det er den - som det også står rett under bildet.
Du sammenligner denne versjonen med den som ligger på hjemmesiden til Sandnes Fotoklubb, og da kan jeg si at versjonen her på dotten ikke er softet (bluret), mens versjonen på Sandnes Fotoklubb er det. Og jeg registrerer hva du skriver. Det er vel - som så mye annet - en smaksak hva som gir best resultat.
Ellers skal du ha mange takk Hege for kommentaren. Hørre veldigt gott itte på d du seie vett du!

Takk til Per Ove og Ole også! Det er notert.


Oddbjørn W.

Har lagt inn en ny versjon med bakgrunn i kommentarer:

Tone: Her har du mer luft på venstre side

Hege: Bildet er nå bluret / softet
ingeborg w.

Et fint portrett. Dama ser fornøyd og avslappa ut. En pen modell med et naturlig og friskt smil. Jeg synes egentlig hun gjør bildet mer enn hesten som ser mer ordinær ut. Jeg foretrekker v2 med mer luft til venstre. Ellers må jeg si at jeg ser en liten brun stripe uttafor øret til hesten.
Hege J.

Hei igjen!

Sikkert ingen overraskelse at jeg liker versjon #2 best.
Beklager at jeg ikke leste teksten din skikkelig (angående bluring). Håper du tilgir at jeg var litt for kjapp der. ;-)

Mvh Hege

Oddbjørn W.

Ingeborg:
Skal ikke være uenig i at hun ''gjør bildet mer enn hesten'', men jeg er ikke sikker på om Ingrid selv er enig i det: hun er virkelig stolt eier av denne flotte hesten, som hun trener og steller hver dag.

Hege:
Trodde aldri jeg skulle få oppleve at du overså noe? hehe. Og det er meg en sann fornøyelse å tilgi deg. Og jeg gjør det gjerne flere ganger også !

Og begge er enige i at V2 er best. Ikke uenig i det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu