broken dreams
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger591
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183912} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Merethe W.
Som jeg sa til deg da du fikk Kveldens bilde for dette på OKK på mandag: Helt fantastisk!! Herlig struktur og komp/ utsnitt, helt nydelig utført. Rett og slett.
Rune Edvin H.
Jepp. ..
Sterkt følelsesmessig. Ikke overdreven bruk av halvt ansikt. Kaldt og mykt på en gang. Ellers enig med Merethe.
Rune
Øistein D.
Veldig sterkt portrett med en spennende komposisjon. tankevekkende bilde

Mvh Øistein S D
Christer B.
Takker for tilbakemeldinger, folkens.
Kristoffer L.
Nå har ikke jeg sett bildet på samme måte som MW-B har sett det, så jeg må forholde meg til det jeg ser på skjermen her.

Jeg liker den grove strukturen i bildet. Slik utsnittet er, fungerer også flatene fint - både sammen, og opp mot hverandre. Refleksene i tårene virker imidlertid utbrente på skjermen min, og øyet, som vi bare ser delvis, er så mørkt at det er vanskelig å se detaljer.

Sett i lys av tittelen er dette et bilde som handler om brustne drømmer og nakne følelser. Men store deler av ansiktet er borte. Kanskje er dette ment å visualisere ''broken''-aspektet. Slik jeg opplever det, ville muligens følelsene av brustne drømmer kunne ha stått enda naknere fram om vi hadde sett hele ansiktet, begge øynene osv. Det ville selvsagt avhenge av hvordan resten av bildet var. Tett på og rett på måtte det fortsatt være.

Slik bildet er her, når det ikke helt fram til meg ut fra intensjonene jeg tror du har. Men kanskje ville det være tilstrekkelig med mer tegning i høylysene i tårene, og (tror jeg) noe større tonemessig klarhet i øyepartiet.

- Kristoffer
Caroline M. S.
Enig med Merethe og Rune. En ting jeg likte veldig godt med dette bildet da jeg så det i OKK er at jeg ikke er sikker på om det er tårer eller kun lysreflekser han har på kinnet. Liker den usikkerheten. Tårer er liksom veldig tydelig til et tema som knuste drømmer, mens noen få lysreflekser (som det kan se ut som det er her) blir litt mer fôr for tankene (få - holder de på å forsvinne eller vil det komme mer lys for eksempel?). I tillegg til struktur, komp/utsnitt og lys synes jeg også noe av det som er kjempebra med dette bildet er at modellen virker så ekstremt avslappet i ansiktet - det blir en veldig stille, stor og dyp knust drøm ut av det (og sammen med tvilen om det er tårer eller lysreflekser så kan det tolkes både som at alt håp er ute/bunnløs fortvilelse eller at dette er seint i sorgen, personen er rolig og om ikke så lenge klar til å forfølge nye drømmer).
Stine J.
Et nært og sårt portrett som gir meg en følelse av å få et lite innblikk i tankene til personen. Jeg liker utsnittet og korningen som er med å forsterke inntrykket. Tårene eller refleksene nedover kinnet ble litt voldsomme ved første øyekast, men jo mer jeg ser på bildet, jo mer blir det til reflekser i tårer for meg og da er de på sin plass.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu