Kveldslys
Bilde av Hortenskanalen
Usikker på om jeg likte den gule eller blå versjonen best. Hva synes dere?
Bildet inngår i albumet Horten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-27 23:20:13
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger725
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
john-arne w.

ett fint og behagelig bilde å se på, hva som er best verson? tja si det du. synes egentlig begge var bra å se på. ellers så synes jeg himmelen blei litt for lys, men det er min smak. så har du vert litt uheldig med den streken nede til høyre og helt oppe til venstre. kan ikke se den på de små bildene så det er vel pc`en din som spiller deg ett puss.
john-arne w.

rettelse kommer, unskyld, det virker som det var min maskin som spilte meg ett puss der. jeg gikk vekk ifra bildet og når jeg klikket meg inn igjen var strekene borte.
John Andre A.

Veldig fin symmetri:-)
Er kanskje litt uenig med herr wold omkring hvor behagelig det er å se på, for jeg for min del opplever nesten litt uro når jeg ser på det.
Versjon 2 er litt kaldere og passer kanskje best på en måte, men samtidig tilfører lyset i versjon 1 et ekstra element...
ikke lett å si:-)
Magnar B.

Bra! Likar farge og lys i v1… syns den er mest spennande. V2 litt meir trad. Syns komp og etterbehandling fungerer godt… likar at bildet har fleire ''lag'', veit ikkje kva du har gjort, men syns det fungerer godt visuelt!
Helge R.

Hei Geir. Det er jo nesten som at spörre om jeg vil ha krem eller sjokoladekake, begge bildene fungerer paa sin maate. Likevel velger jeg det gyldne lyset i V1. Komposisjonen er god, jeg liker plasseringen av broa. Vannspeilet i kanalen er flott. Bra filter effekt, skaper en dynamisk spenning i bildet. Lyset kaster magiske skygger, igjen et meget severdig bilde fra deg, hilsen
:)Helge
Stig Børre E.

Hei,
dette var flott. Vers.1 er klart best syns jeg. Fint med de to menneskene til høyre.
Bra dybde. Kort sagt MEGET vellykket!

Det er noe ''skrot'' til venstre før det første treet. Kanskje det bør klones bort?

..måtte bare finne noe å pirke på... :-)

StigB
john-arne w.

det jeg mente med at det var rolig å se på, var at jeg lot blikket fokusere oppetter kanalen,og ikke ser så mye på trærne. hvist jeg ser for mye på trærne så virker det sånn som at man må konsentrere seg litt. skjønte du den? . vet ikke helt om jeg skjønte den sjøl heller. hehe.ikke lett å forklare alt sånn med ord.
Tone A.

Det vert versjon 1 for meg med det gylne lyset som er reflektert i vatnet. Det er også svake rosatonar på himmelen. Dei gylne faregtonane gir ein fin kontrast til snøen og dei bare trea. Flott symmetri med trerekkene innover og med brua som dreg blikket til seg. Bildet har eit mjukt og mest draumaktig uttrykk, og menneska nedover på høgresida mellom trea gir littegranne liv til bildet. Fine skuggar langs vatnet som også forsterkar symmetrien nedover. På venstresida ved første treet er det noko treverk som forstyrrar i all harmonien, og med dei to barna på andre sida.
Vakkert vinterbilde med idyll og flott komposisjon. V2 med blåtonane er også flott, men det er fargetonane i versjon 1 som gjer at eg likar det best. Flott arbeid, Geir!
:) Tone
Fred S.

Ikke så ofte jeg forstår meg på anbefalingene her inne, men skal det først gjøres, så er jeg absolutt med når det gjelder dette bildet.. Stilig og smakfullt, skikkelig pent .

vh fred
Lars W.

Velkjent teknikk, og det er ikke alltid den passer. Her derimot passer den helt perfekt. Flott symmetri, og veldig, veldig dekorativt. Dette bildet skulle jeg gjerne sett blåst opp STORT!! :-D
mvh
LarsW
John G. N.

Hei, dette var ett utrolig fint bilde. Hvilke filtre har du brukt her?
Geir F.

Takk for mange hyggelige kommentarer.
Jeg har laget to lag av bildet. Det ene laget har jeg gjort uskarpt med ''motion blur'' Dvs at uskarpheten kun er i den vertikale retningen. Dette laget har jeg gjort transparent med ca 20 %
Fargekorrigeringer er gjort etter at lagene er ''slått sammen''
-geir fløde-
Bente K.

Dette var et fasinerende bilde sett i fullskjerm og litt på avstand. Jeg er enig i all ros du allerede har fått.
mvh Bente
Helge A.

Her liker jeg V1 best. Synes den har de behageligste fargetonene, og det gyldne lyset i vannspeilet er flott.. Dette er en av de få gangene jeg synes bruk av filtere som ''motion blur'' er vellykket.
Dette ble nydelig

Helge
Jacob V.

Jeg bare kaster meg inn på bølgen av ros. Meget flott bilde. Har ikke mer å si enn det :)


Mvh

Jacob V
Wiggo T.

Kjempeflott! Foretrekker versjon 1, veldig bra!

Mvh
Wiggo
stellan k.

Hello Geir!
Mkt snyggt det här..vilken fantastisk stämning i bilden.
Förespråkar version 1.

mvh/s
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde, drømmende effekt..
God dybde og fin symmetri.
Liker #1 best med varmen i bildet.

vh ingebjørg
Avsluttet .

Dette svaret er sikkert lagt ut mange ganger allerede..
Liker begge to veldig godt, begge er behaglige og bra bilder.
Når det kommer til valg av gul eller blå, så synes jeg at det kommer helt ann på hva du vil få frem.. Den blå får fram mer den kjølige ''vinterkvelden'' som står i overskriften, mens den gule representerer, for meg, den litt varme og trygge vintermorgenen..
Men dette er bare mine tanker, ikke ta det jeg skriver for god fisk, for jeg er ikke noe erfaren bildekjenner..
En ting som er sikker er at bildene er gode og behagelige..
Avsluttet .

jeg liker v2 berst, likte kulden og det ''stramme'' i bildet!
Stine J.

Hei Geir,

Her stemmer alt i mine øyne. Flott motiv, lekre toner, fin dybde og veldig god stemning. Nydelig! Begge versjonene egentlig, men må jeg velge blir det v2. Bra jobbet!

mvh Stine
Thomas M.

Nydelig Fløde!! Dette var utrolig flott. for en stemning. Motivet for seg selv er pent. og som flere sier, er dybden kjempefin!

mvh thomas mørch
Geir F.

Hjertelig takk for hyggelige tilbakemeldinger til dere siste 10 også.
-geir fløde-
Inger-Lise S.

Meget bra bilde! Her har du virkelig klart å fange lys og stemning på en topp måte! Fint motiv, dekorativt bilde:-)

Inger-Lise
Nina S.

V1 er nydelig, Et gyldent skjær, flott speiling og veldig spesielt med de lange skyggene langsmed trestammene, skyggene er synlige også på snøen, veldig spesielt. Flott symmetri, fint med gangbroen, den bryter fint opp.
Likte den mørke forgrunnen også med den gradvise lysere speilingen innover i bildet.
Veldig bra.
Mvh Nina
ingeborg w.

Et veldig pent dust bilde med god dybde og symmetri, foretrekker v1, vet ikke hva du har gjort, men det funker.
Geir F.

Hei Inger-Lise, Nina og Ingeborg.
Hjertelig takk for kommentarer alle tre.
-geir fløde-
Linde G.

Jøss, er det så vakkert i Horten ? LIker den blå versjonen best.
Du har lagt ut utrolig mange bilder her nå ser jeg, og nivået bare hever seg i takt med tiden her ser det ut som også. Når jeg får bedre tid skal jeg inn og titte mer... Ofte savner jeg en ting både på dine og andres bilder , hva har du gjort hvis du har gjort noe i bildebehandlingen ? Vil så gjerne lære men kommer liksom av flekken når jeg ikke vet hva som er gjort for å forsterke bildene om du forstår.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu