Statussymboler
Utstyr
  • Canon Eos 350 D
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger584
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir Andre O.
tøft bilde, kul idee og godt gjennomført, likte det! Skal samle sammen alle mine mursteiner og spare på dem :-)
tommy s.
Veldig artig bilde, likte godt sammensetting fine kontraster. Kanskje litt mye på himmel den steler litt oppmerksomhet for min del. Samt den sorte prikken over hodet på mannen til venstre. Men som sagt drittfett bilde.
Mvh Tommy
Avsluttet .
Jeg tror du er ute etter å fremstille en verden som dyrker frem kunstige symboler og idealer. I denne kollagen er omgivelsene kunstig, og mursteinen er det ironiske symbolet på hva som har blitt status i denne verden.

Jeg liker veldig godt dette her. Synes du lykkes usedvanlig god i formidlingen din her. Dette skiller seg ut fra det meste av det som presenteres her på foto.no

-k
Rakel S.
KJEMPE bra idè! Men jeg skjønner ikke; har du tatt bildene i flere omganger med forskjellige folk som ''poserer''? Digger det:) Er litt rart med de mørke/svarte flekkene rundt, men jeg tenker at det kanskje gjør mye av bildet. Legger veldig mye merke til det på himmelen, litt for mye der kanskje:/ Kontrasten mellom mursteinene og resten av verden er veldig bra.

Mvh Rakel
Heidi S.
Tusen takk for kommentarer :)

Jeg ble ikke fornøyd med himmelen her....men jeg er ingen racer på photoshop...enda ;) så den ble som den ble...foreløpig!

Rakel: Jeg har kun tatt ett bilde...så delte jeg det opp og la rammer rundt.
Dette bildet er oppstilt ja...så de poserer slik jeg ville de skulle.

Bildet ble laget for en oppgave på skolen hvor temaet var: Ta tre bilder hvor en murstein spiller en kreativ rolle i hvert bilde.
Jeg valgte å løse oppgaven ved å ta et bilde og lage tre bilder ut av det ene.
Følte samtidig for å ha en rød tråd og fik så idèen til ''statussymboler'' fordi de irriterer meg ;)
Penger er status....de små miniatyr-hundene (jfr Paris Hilton og co) og likeså mobiltelefoner (har du ikke mobiltelefon er du helt uttafor)

Mvh Heidi
Mari W.
Virkelig kreativt! Himmelen er så som så, men bildet er flott allikevel. Liker hvordan mursteinene danner en trekant, det skaper balanse. Skulle likt å se en versjon uten oppdelingen (og kanskje littegranne kuttet helt til høyre, da det ble veldig mange elementer på venstre siden, i forhold til bak mobil-mannen).

Spennende:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu