Sphere?
Nå kan dere lure nå
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Preben T.

Jeg lurer, og lurer og klarer ikke helt bestemme meg...
Avsluttet .

helt fabelaktig. og ja, jeg lurer veldig på hva det er.....:)
Linde G.

si det a !

Hilsen
Linde Gilberg
Tone H.

Har du tatt bilde inni ein lampe eller noko ?
Blir susen i hovudet ;)
Helge R.

Hva fa..?? Det kommer forhaapentligvis et svar för eller siden. Likte det speica utrrykket, litt SF aktig, venter bare paa at ET stikker fram hodet eller kanskje en aliens? I hvertfall nok et severdig bilde fra deg hilsen
:)Helge
Jan v.

Nei det er ikke godt å si hva dette er. Ringene rundt åpningene, som er festet med tre skruer hver, gir en pekepinn om størrelsen. Jeg tror derfor dette er en kunstverk med lyseffekt, som er en dekorasjon som henger i en større sentral bygning.

Jeg må nok vente i spenning på svaret jeg også, men bildet er besnærende og meget virkningsfullt. Flott kontrast mellom orange og grønt synes jeg.

Mvh Jan
Geir B.

Kulen er en illusjon. Motivet er et trekantet rør kledt med speil. I enden er den lille grå veggen med den runde åpningen og lys bak. Kameraet dekker deler av åpningen i den andre enden men som dere ser så kommer noe lys inn. Objektivet som er brukt er Nikons 10.5mm fisheye. Bildet er forøvrig tatt på Glasgow Science Centre.

Takk for alle kommentarer :)
Jan v.

Takk for tilbakemelding Geir.

Svært interessant syne jeg. Jeg har satt opp tre speil, og kan bekrefte fenomenet. Alle strekene er speilkantene. Enden av røret er trekanten. Den sees i midten av bildet med et hull med ring rundt. Kuleformen fremkommer når speilene i ''røret'' ikke er helt parallelle og det smalner av innover. Såvidt jeg kan se på min enkle oppstilling, er det fotoapparatet og bl.a. mennesker en kan se i alle refleksene rundt kulen. Grønnfargen er nok et fargestikk pga gjentatte lysgjennomganger i speilglasset.

Morsomt at du har fått et så tydelig og rent bilde.

Mvh Jan
Ann T.

Geir - this is an excellent picture. Even though you have explained that the setup is just an illusion you have still made an superb picture out of it. Well done!
Regards, Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu