Utstyr
  • Eos 1Dmk2
  • EF 17-40
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde med vakre fargetoner. I tillegg til den fine utsikten gjorde det seg med den flotte ishula du har funnet. Et harmonisk bilde. Jeg liker godt komposisjonen. For meg ser det ut til at horisonten heller mot venstre, men jeg vet hvor lett man kan la seg lure av landtunger etc. Og her er jo dis i tillegg. Så jeg vet ikke, men det gjør trolig du ;)
Godt lys i bildet ditt. Så skinner det både i vannet og isen ved ishula. Jo, dette var severdig.

Inger-Lise
Stig B.
Delikat!!

Forgrunnen skaper en ypperlig dybde og kontrast til resten av den myke horisonten og himmelen. Flotte farger og fint lys.

Fin og behagelig komposisjon.

Mvh Stig
Steinulf L.
Nydelig lysspill i isen og fine detaljer.
Tatt fra riktig side av Mjøsa:-)
Thorfinn B.
artig isformasjon, men det stopper litt der. Føler at komposisjonen kunne vært noe spensigere og strammere utsnitt. Samspillet mot himmelen er ok, men det blir for mye snø og himmel. For lite fokusert på selve motivet og selve samspillet som faktisk isolert sett er interessant.
Odd Tore S.
Et pent vinterbilde, med en meget interessant isdetalj.
Denne er både bildets styrke og svakhet etter min mening, den løfter bildet over pent bilde av is og strandkant; samtidig nærmest roper den etter et nærmere studium og særbehandling.
Odd Tore
Odd Eirik S.
Sett bort fra den skjeve horisonten så var dette et lekkert vinterbilde. Artig med den isformasjonen midt i.

mvh
OddES
Hans-Einar O.
Hei, Tom
Synes også det kanskje blir vel mye himmel og snø, og ville i likhet med Thorfinn prøvd et strammere utsnitt. Kanskje et tilnærmet rektangulært utsnitt med mere fokus på det interessante ishullet.
Uansett et pent vinterbilde.
mvh Hans-E
Hans Morten H.
Et nydelig skarpt vinterbilde med blåtoner som glir over i hverandre. Flott,Tom! Kanskje litt skjev horisont,men det er jo mot feil side ta Mjøsa.. Kunne gjerne sett at du la ut eksponeringsdata i tillegg. MVH Hans Morten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu