Flying high
Marius. Vi ble kjørt med snøscooter høgt opp på et fjell og stod ned igjen.
Synes bildet ble bra. komprimering er ikke min sterke side.
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Håvard B.

Slik snøscooterkjøring hørtes ikke særlig lovlig ut.
Petter B.

Er dette et fotoforum, eller er det et forum der vi skal diskutere Norges lover?
Torgeir Pande B.

Må si meg enig med Petter. Kommentaren din hadde svært lite med bildet å gjøre! Synes det var stilig med snø spruten, men ski kjøreren var litt ute av fokus?

MVH TPB
Håvard B.

Hvis man må bryte Norges lover for å ta et bilde, så synes jeg det heller får være å ta det bildet. Om det ikke har noe med bildet å gjøre, så har det ihvertfall med fotografi å gjøre.
Petter B.

Har ikke brutt en eneste lov eller regel for å ta dette bildet. Du som er så oppegående og har peiling på alle regler har kanskje hørt om noe som heter tillatelse til å bruke scooter til hytte ol. Dem som kjørte oss har hytte ca 10 m fra der dette bildet er tatt. Men jeg er vel ikke pliktig til å opplyse om alt dette før jeg legger inn et bilde?
Håvard B.

Hvis du leser nøye hva jeg har skrevet så ser du at jeg heller ikke har påstått at du har gjort noe ulovlig.
Petter B.

Det er sånne synsere som deg som ødelegger slike forum som dette.
Petter B.

Det er sånne synsere som deg som ødelegger slike forum som dette.
Håvard B.

Jeg ser du tar dette hardt, det er ikke meningen. Men du skriver 'Vi ble kjørt med snøscooter høgt opp på et fjell', og nei, det høres ikke særlig lovlig ut.

Du vet tydeligvis også at snøscooterkjøring opp på tilfeldige fjell er ulovlig, og da hadde ihvertfall jeg formulert meg annerledes om jeg skulle skrevet bildeteksten, spesielt når det i ditt tilfelle er snakk om lovlig kjøring.

Din påstand om at jeg ødelegger forumet får stå på din regning.
Petter B.

Jeg tar ikke dette hardt. Du kunne kansje skrevet litt om hva du synes om bildet først, for så å komme med et saklig spørsmål om vi hadde tillatelse til å kjøre opp dit. Det blir bare teit å slenge ut en kommentar om at dette hørtes ikke lovlig ut. Du anntok at vi gjorde dette ulovlig og stillte ikke noe spørsmål rundt det. Visst du leser ''tips til kommentering av bilder'' kan du kanskje plukke opp noen gode råd der.
Håvard B.

Jeg kan gjerne beklage at jeg ikke synes jeg kan nok om fotografi til å komme med fornuftige foto-tekniske kommentarer til bildet.

Men jeg syntes likevel at jeg burde kommentere antatt lovlighet.

Merk igjen: Jeg påsto ikke at dere gjorde noe ulovlig, jeg bare kommenterte bildeteksten din, og jeg er glad vi fikk klarhet i det. Neste gang skal jeg formulere meg enda litt mer spørrende og inkludere et spørsmålstegn for å presisere at jeg ikke påstår noen gjør noe ulovlig, bare at jeg ønsker mer detaljer.
Petter B.

Den er grei. skal skrive en litt mer utfyllende bildedtekst nestegang så slipper vi missforståelser.
Tore M.

Hei! Bildet er helt ok, men her er fotografen atskillig flinkere enn skikjøreren, og det vises godt (ihvertfall for en som har litt peiling på ski).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu