---
Bildet inngår i albumet gatelangs -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_18082} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ketil P.

Siste sommerferiedag? Ok stemnings-beskrivelse fra en hage som ser forlatt ut. Noen utbrente partier som sender tankene mine i retning av Dag Alvengs 'Sommerlys'-serie.
Henning J.

Varm, sen sommerkveld, lavt & intenst kveldslys... Mitt forrige hjem i Alingsås i vest-Sverige, faktisk. Litt utbrent, ja. Dårlig scanning :-( papir-kopien er nydelig! (ooops, jante-loven...). Veldig mye kontrast og stort toneomfang som scannern ikke takler.

Takk for kommentar!

Tom Ståle E.

Støtter opp om KP kommentar. Umiddelbart en tanke til Dag Alveng. Menneskene er et sted like i nærheten, men ikke akkurat der. Fornemmelsen, tilstedeværelsen....
Torbjørn V.

Jeg har sett printet i levende live, og jeg kan skrive under på at Henning har all grunn til å være fornøyd med det! Dette ble ikke så aller verst med tanke på scanning osv., men jeg ser helt klart det har mye å hente for å nærme seg orginalen! Meget flott bilde!
Henning J.

:-) takk, TV!
Ketil P.

Hei igjen. Dette er et bilde jeg kommer tilbake til igjen og igjen, og mer nostalgisk og melankolsk føler jeg meg for hver gang... Lukker øynene og er mange år tilbake i tid, på mine besteforeldres sommersted på Hvaler.
Henning J.

Det var jo kjekkt å høre; jeg har faktisk klart å formiddle noe! Joda, bildet gir meg varme og lukten av sommerskog. Fra vest-Sverige, stor kontrast til der jeg bor nå; Tananger. :-)

Er ellers ganske fornøyd med dette bildet, vinner av s/hv konkuranse i Sandnes/Bryne fotoklubb :-)
Bjørn M.

Liker dine bilder. De har alle en historie å fortelle. Dette bildet synes jeg først hadde for lite dybdeskarphet, eller for mye. Men etter å ha sett på det noen timer eller noe sånt....joda jeg blir mer og mer nysgjerrig. Hvorfor flyttet du fra denne skumle/spennede/historiefylt hagen?
Henning J.

Takk for kommentaren, Bjørn!

Savner mitt hjem i Alingsås, ja. Men vi er fra Stavanger, slekt i Rogaland, Ble for langt fra slekta da det kom barn inn i bildet.

Huset og hagen var en deilig plass, svensk lavlandsskog. Historiefyllt? Huset vi bodde i var påbegynnt bygd i 1884... en gammel møller-bolig. Låg i nærheten av en elv/foss, kverna lå igjen i ruin. Angrer bittert på att jeg ikke fotograferte mer i nabolaget... :-)

mvh Henning
Torbjørn V.

Ser frem til å se dette bildet in-real-life igjen! Enormt bra bilde!!!
Toini B.

Vanvittig bra bilde som får meg til å tenke!!


mvh

[toini]
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu