'Råk''
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger653
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune T.
Hei Tom!
Når jeg først så på bildet tenkte jeg at dette var noe for diffust og lite engasjerende inntil jeg løftet blikket fra bildets senter og mot personen i øvre bildekant. Liker bildet, men undres samtidig litt på om personen kanskje har en litt for lite markant plass? Kanskje det er fordi den ligger litt høyt i bildet?

Mvh
Rune
Dag T.
Kult! Minner om noen av Rune Haldorsens vinterbilder. Skulle posisjonen endres noe som ville jeg plassert ham nærmere hjørnet.
Avsluttet .
Enkel og stilren komposisjon.
Tegningene i snøen og isen i forkant gir bildet perspektiv. Jeg liker dette.

MvhJRH
Hans Jacob H.
Han går en lang omvei rundt råken ser det ut som. Råken er akkurat tydelig nok til å gi bildet et litt ''mystisk'' preg. Enig med Dag ang personen som kunne vært nærmere hjørnet (hvis noe skulle endres)
Hans-Einar O.
Hei, Tom!
Minimalistisk og enkelt med fin struktur på råka i forgrunn.
Ville ikke gjort de store endringene her, men enig med ovennevnte
kommentarer at det eneste som kan vurderes er plasseringen av
personen i øverkant.

mvh Hans-E
Øyvind A.
Hei. Jeg synes dette fungerer utmerket, også mht personens plassering. Liker det godt.
Ø.
Kjell G.
Jeg synes også at dette er flott, minimalistisk. Håper det ikke ligger en hesteskyss nede i råken (a la Hauk Aabel).

Jeg er ikke uenig i at personen kunne vært litt lenger til høyre, men det er neppe noen stor sak.

mvh kjellg
Fred S.
Voldsomt så minimalistisk du har blitt da. Du '' råker''meg i alle fall litt med dette bildet, det er litt av en utfordring; ikke helt lett å finne ut hvorfor jeg liker det, men når jeg ser bildet ditt blir det faktisk klart for meg at jeg kunne ha tenkt meg å gjøre noe tilsvarende. Forresten flere bilder av denne typen her nå, men mer ''minimalt'' enn dette kan det vel knappest bli. Plasseringen av fyren ? Ikke noe problem for meg.

vh fred
Tom A. T.
Takker for kommentarer. Hyggelig at bildet ''råker'' noen. Jeg var litt spent på dette selv om jeg liker det godt sjøl. Angående personens plassering så vurderte jeg først en versjon som flere her etterlyser. Jeg har jeg flere versjoner helt fra isfiskeren kom inn i bildefeltet og til han gikk ut i venstre bildekant, men jeg valgte denne fordi den litt statiske plasseringen gir litt mer rom for '' å undres'' siden bildet for øvrig ikke er statisk. Kjell, råket var tilfrosset med ei tynn hinne så hva som befinner seg under skal være usagt. Skal se stedet er historisk ;o)..
mvh Tom T
Ketil K.
High-Key bilder er visst inn for tida. Kjempebra det her. Ville også hatt personen litt mer ut mot hjørnet for å få opp spennet mest mulig i bildet.
Thorfinn B.
personen er bra plassert og gir en fin bildeflate for minimalistisk uttrykk. Råka blir etter min mening for diffus.
Thorfinn B.
Ketil, du kommenterte på bildet bilde nr. 220097 flg.: ''Ikke helt enig i deler av din kommentar på bildet til Tom A. T. - der samme må gjelde, og som du her viser at du ikke selv følger. Vennligst begrunn/gjør om.''

Her er mitt svar:

Jeg ser hva du mener Ketil og jeg er slettes ikke uenig. Likevel synes jeg personen på dette bildet er ok plassert og lager en god motvekt til forgrunnen som er relativt dominerende og midtstilt.

Hadde råka i forgrunn derimot vært mindre og hatt en mer vesentlig plassering 'mot venstre', ville det vært naturlig å plassert personen opp mer til høyre for å skape balanse.

Uansett, personen kunne nok vært *litt* mer mot høyre nå også, men ikke mye. Da ville bildet fort blitt i ubalanse.

Jeg er derfor ikke uenig med deg, men jeg er ikke helt enig heller :-).

Thf
Jan O Ø.
Hei. Et bilde med en del tankearbeid bak. Fin komposisjon og et bilde jeg liker veldig godt.
Mvh Jan O.
Åsmund I.
Stilrent og minimalistisk. Enkelt og pent. liker det godt. Utførelsen er bra, med den noe diffuse råken og isfiskeren(?) oppe i bildet. Litt usikker på om jeg skulle kunne tenke meg å se personen plassert litt lenger til høyre i bildet. Bra som det er, men det kunne muligens være en ting å eksperimentere med.
Pent dette.

Mvh Åsmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu