karnevallet i venezia
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-02 22:21:16
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger510
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Marius S.

Wow, for et bilde! Versjon #1 er uten tvil best med henhold til komposisjon syns jeg. Flott hall som skaper god dybde i bilde og personen ''popper'' godt ut. Liker også sepia tonen du har lagt i hele bakgrunnen.

Får man spørre om det er 2 bilder sammensatt?
Veronica M.

det er bare ett bilde.. ikke noe ''juks'' her =)
Steinulf L.

Karnevalsstemning så det holder. Antar dette er porticoene langs Piazza S Marco. Buene hører med, så det må bli ver nr. 1. Fint med lyktene som skinner i tåka og personene i bakgrunnen som skaper dybde i søylegangen. Du har fotjent en forfriskning på Harrys Bar etter dette.
Avsluttet .

enig med resten her, #1 er definitivt best. der har du øyekontakt (uten at du ser øynene...gjør det ekstra mystisk) også bakgrunnen er nydelig.
Kurt Kristian L.

Ah! Et lekkert bilde. Versjon 1 er aldeles overlegen. Fantastisk komposisjon og mye mystikk. Arkaden med den uskarpe, tåkeaktige avslutningen er minst like viktig som modellen her.
Ann T.

Nydelig! V1 er et fantastisk bilde med tåkede arkaden og alt.
Jeg snakket med en kollega som hadde kommet hjem fra Venezia i går. Hun fortalt meg om den spenende karnivalen hun hadde opplevd og hvordan folk kledde seg ut i masker og klær fra flere hundre år tilbake i tid. Men det var business reise og hun hadde ikke kamera med seg. Når har du gitt meg info for øyenene. Takk Veronica!
Mvh. Ann
Espen A.

Skikkelig tøft bilde! Det føste som slo meg var faktisk Star Wars... Jeg er fan av Star Wars og må si at det var visse likheter mellom ditt bilde og en av karakterene i filmene kalt Queen Amidala (Padmé). Legger ved en link så du kan se selv: http://www.tsr.org/StarWars/characters/amidala/images/padme-3.jpg

Litt artig å se bare. Men som sagt et bra bilde du har. Og versjon 1 er best med tanke på posering og farger. Versjon 2 kunne ha vært bra i en litt mer dramatisk omgivelse og kanskje en mørk bakgrunn. Et meget godt utgangspunkt for manipulasjon ihvertfall.

MVH
Espen Amdahl
Veronica M.

stilig det bilde i linken espen
Cristina B.

Ingenting slår karnevalet i Venezia, fordi de har så nydelige masker og drakter. Har ikke fått oppleve det selv, men det hadde vært en drøm å få anledning til å være med.
Enig, hovedversjonen er best, fordi bakgrunnen har aldeles flott dybde og linjer, og gir en perfekt stemning og kulisse til personen.
Rett og slett nydelig karnevalsbilde.
mvh Cristina
Fred S.

Du har vært heldig med været, var det første som falt meg inn. Ikke uvanlig med tåke under karnevalet i Venezia, innbiller jeg meg ( er det ikke i slutten av september ? ), og kombinasjonen av et fargesterkt kostyme og tåke som demper fargene på omgivelsene har en flott effekt her. Søylene fungerer fabelaktig bra både som bakgrunn og dybdeskaper.

vh fred
Stein Oleiv B.

dette var tøft! selfølgelig, versjon 1 er best, feteste lyset da!
Veronica M.

takk for kommentarer. karnevallet jeg var å fotograferte, var i slutten av februar, altså for en ukes tid siden=)
Ben B.

Drømmeaktig surrealisme deluxe. første versjon har best komposisjon, det er jeg enig i de andre med. Nydelig.
Stig Morten S.

Dette var ett av de beste karnevalsbildene jeg har sett her på foto.no. Versjon 1 er etter min mening det klart beste. Utsøkt komposisjon. Rett og slett bra!
Sigrun F.

Wow! Your pictures are really good! Wonderful! I like it! :)
Mange hilsen, Sigi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu