Bølgende landskap
En tåkefull høstdag i Horten, 2005
Bildet inngår i albumet Horten -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jørn Tore K.

Et harmonisk nydelig bilde. Ravinelandskapet minner lett om rolige dønninger etter opprørt hav. Bladene i forkant gir god dybde i bildet, mens trærene står i bakgrunnen i tåkehavet og venter på ny vår. Meget bra.
Mvh. Jørn T. Karlsen
Geir F.

Hei Jørn Tore
Hjertelig takk for tilbakemelding. Satte stor pris på den!
-geir f-
Tone A.

Eit bilde der verkeleg det bølgande grøne landskapet ligg innhylla av tåka bakerst. Fin forgrunn med dei fargerike blada som skaper litt kontrast. Mellomgrunnen med den store bølga/ kurva mot bakgrunnen med fleire mindre kurver som forsterkar bølgekjensla. Dei to fremste trea står ennå med blada pa, mens dei bak er heilt bare. Fin dybde i bildet. Både det bølgande landskapet og tåka gir ein fin effekt til bildet. Flott stemningsbilde, Geir!
:) Tone
Bente K.

Her var det fine former og fin dybde. Tåka som slører bildet innover ga en fin stemning. For meg fremstår bildet som litt rotete, jeg tror det kommer av at det er for mange elementer med i bildet. Jeg er ikke sikker på om jeg skal konsentrere meg om bladene i forkant eller formene innover i bildet. Kanskje en kutting nede og til venstre ville gitt et roligere inntrykk.
mvh Bente
Helge R.

Hei Geir!
Magi over dette landskapet, antar det er tatt paa norges förste nasjonalpark, gravhaugene til Ynglingeätten om jeg skal tolke Snorre rett. Komposisjonen er god, selv om trärene til venstre i bakgrunnen forstyrrer helhetsintrykket. Lyset er trolsk, bra bilde hilsen
:)Helge
ingeborg w.

Synes dette er et av de bedre jeg har sett fra deg, forutsatt at du kutter litt for å få et renere uttrykk. Litt på høyre kant, nesten inntil treet, en del på venstre kant, for å få vekk buskaset, nesten inntil treet og himmelen, nesten ned til trærne. God dybde og fine farger kombinert med trær som står i tåka tror jeg da kommer mer til sin rett.
Geir F.

Hei Tone, Bente, Helge og Ingeborg.
Takk for gode og konstruktive tilbakemeldiner.
-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu