Nå kommer jeg å tar deg...!!
Nydelig vær på fredag, og jeg og voffen var ute å koste oss i snøen
Synes det ble et morsomt action bilde.
Hva mener DU?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-20 16:47:42
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 18-200mm F3.5-6.3
  • Brennvidde18,00mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger561
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ann-Olaug T.

Hei!
Du har på dette bilde fått fram hundens farge, og struktur i pelsen, det er bedre enn i dei andre snø bilda dine. Fokus har hunden sikkert på kongen sin, ser ganske vil ut.
Bakgrunnen er blå og fin, men tenk godt over bakgrunnen når du planlegg bilde.
Her har du kraft ledningen som går på tvers av bilde, den kan du i ettertid clone bort, men tenker du over det før du tar bilde blir det minder etterbehandling. Stå på.
Mvh Ann-Olaug
Ulf G.

Hei
Artig bilde av en konsentrert og bestemt valp. Likte bildet. Action og flotte farger.
Maj E.

Enig me Ann-olaug om at kraftledningane sko vert vekke, men da e sånn du ikkje allti tenke øve der å då. Men utgångspunkte e bra, å du fekk godt fram den fina stemningo ute i snøen :)
Avsluttet .

Nydelig bilde, skarpt og actionfult. Det ser virkelig ut som en koselig dag i snøen!! =D Veldig søt hund også! =P
Men sier meg enig med Maj og Ann-Olaug om kraftledningene, de burde ikke vært der.
Maria A.

Hei alle sammen!!!
Tusen takk for hyggelige og kons kommetarer.;);)
Skal se hva jeg får gjort med den ledningen i bakgrunnen. Har ikke helt lært meg de klonegreiene enda... Prøvde foresten å finne et sted der det ikke var noe u ønsket i bakgrunnen, men tok det i hagen og der er det mye rundt. Dessuten må det jo være rett øyeblikk for hunden og, og den tenker ikke mye på om det er kraftledninger eller flymoer i bakgrunnen...=) MVH Maria=)
Erik L.

Et nydelig bilde av en nydelig hund! Vanskelige å få fram detaljene på slike hunder, siden de er så mørke i pelsen, men det synes jeg du har fått bra til her. Som allerede nevnt, kjedelig med de høyspentledningene, men ellers et morsomt og flott bilde! :)
Bjarte B.

stilig bilde , med fin struktur i pelsen. Det aller tøffeste hadde vert om både trærne og kraftledningene hadde vert tatt vekk..
Per Harald O.

Morsomt bilde!

Litt vanskelig, hardt lys. Bør beskjæres i underkant.(kvadratisk?)
Trær greit, men ledningen forstyrrer vel mye!
Hilsen Per
Helge G.

Et artig bilde som er vanskelig å få til bra. Synes personlig det ble litt mye blått her som kunne justeres litt. Andre ting som jeg synes du bør endre, er feil i grammatikken i billedtittelen (og/å). Kanskje også en bekjæring av de mørkeste partiene i snøen under. Trærne synes jeg er ok, de skaper litt mer dybde i bildet.
Maria A.

Takk for hygglige og kons. kommetarer alle sammen. Er veldig enig i at høystpenten i bakgrunnen var forstyrrende. så har lagt ut en ny versjon der den er borte.
Og takk til deg og helge for spendende forslag. Hvorfor jeg har med så mye i underkandt av snøen er fordi jeg synes det forsterker følelsen av at han hopper nedover for å ta noe. Og så synes jeg at den blå bakgrunnen ble en fin kontrast. Er enig med deg i trærne;) takk for spennende innspill. Det er hyggelig når noen tar seg tid til å virkelig tenke over bildet:)

Mvh Maria
Ann-Olaug T.

Hei..
Bilde blei mykje bedre utan den ledningen, bra jobba.
Mvh Ann-Olaug
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu