Kongeørn på Rødrev 3.
I kill that Fox.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-14 17:04:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 70-200 mm. f2,8 IS.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1783
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Torgeir S.
Helt vanvittig Rolf, helt vanvittig!!! Har du helt ubegrenset tilgang til ørna? For noen flotte naturopplevelser dette må være. Bildet ditt inneholder det meste, nydelig motiv, nydelig komposisjon, hærlig eksponering og flott belysning, nydelig!

Med vennlig hilsen

Torgeir Sørensen
Vegard L.
Action dette her Rolf. Flott miljø. Du kunne sikkert fått frem noen flere detaljer på ørnevingene med litt etterbehandling, men flott som det er. Fin positur på fuglen. Kan se ut til at det er litt utbrent snø, men jeg ser bildet på en LCD-skjerm og blir kanskje lurt av den.
Mvh Vegard
Espen A. I.
Fantastisk bilde av ørn i aksjon, men føler det lille som er inngrodd ødelegger. Godt presentert stykke arbeid som mange kan drømme om å få til

mvh Espen
Kjell G.
Meget bra. Det ser ut som om ørnen slår ned på en levende rev som forsøkte å stikke av. Litt hard kontrast pga. hardt lys på min skjerm.

mvh kjellg

ingebjørg fyrileiv g.
utrolig bra! Situasjonen er så å si perfekt fanget.
Du har fine, sterke, farger, god skarphet og bra lys.
Utbrent snø blir bare pirk her.
Vanskelig å finne noe negativt.

ingebjørg
ingebjørg fyrileiv g.
utrolig bra! Situasjonen er så å si perfekt fanget.
Du har fine, sterke, farger, god skarphet og bra lys.
Utbrent snø blir bare pirk her.
Vanskelig å finne noe negativt.

ingebjørg
Jonny O.
Dette er det tøffeste bildet jeg har sett her inne - har aldri kommentert noe her før, men dette måtte jeg bare skryte av!!
Magnus A.
Ja,her var det fart og sprut.En flott naturskildring av et av naturens dramaer,spise eller bli spist.Må være en drøm å bo i et område med så mye rovfugler,er veldig misunnelig.
Magnus.
Einar Y.
Dette er jo lagt ut på kritikken,men i dette tilfellet greier jeg ikke å se så mye rom for råd,tips og forbedringer.
Bildet er knallbra,burde gå rett til topps i de aller fleste konkurranser.
Det eneste jeg har å kritisere i dette tillfellet er meg selv: Er tydeligvis ikke nok ute i riktig ærend,og greier ikke å bøye meg langt nok ned i støvet!!!
E.
John H.
Fantastisk. Har du lagt ut en død rev som åte, eller fanget du virkelig dødskampen? Skal jeg pirke på noe må det være at de mørke områdene på vingen kunne tones opp litt og gis mer metning, og snøen dempes ned litt med mer tegning i overflaten.
Tor-Erik E.
Å fy flate!!! Helt rått bilde... En hendelse og dokumentasjon som er fantastisk bra. Skikkelig action men snøkorn virvlet opp i lufta. Sånn rent teknisk kunne det nok vært litt små forbedringer her og der, men her er et så stort dynamisk område av farger og kontraster at en korrekt eksponering av høylys og skygger her er umulig. Bokmerket!!!

Tor-Erik
Pål B.
Jeg blir svett av å lese kommentarer om at snøen er utbrent og at det mangler detaljer i ørnevingene på dette fantastiske bildet. De som henger seg opp i dette er notoriske dilletanter og har ikke peiling på dramaturgi og fotografisk realisme! Slik jeg ser det er det litt harde lyset og kontrastene bare med på å understreke dramatikken i et dette utrolig flotte bildet.

Nå må det bli slutt på alt maset om toneomfang fra folk som er mer opptatt av teknikk enn av fotografi! Photoshop er et bra verktøy, men farlig i hendene på typer som dere!

Jeg gratulerer Rolf Selvik med et fantastisk bilde! Hev deg over kritikken fra dilletantene!

Pål Biseth
Svein B.
Tja- etter forrige kommentar må jeg vel finne meg i å bli kalt dilletant, men jeg mener nå mitt uansett. Litt hardt side/motlys skyggelegger så mye av ørna her at jeg synes litt for stor del av hovedmotivet blir vel tungt her. Situasjonen er helt eventyrlig bra, og komposisjonen med miljø og bakgrunn sitter som vanlig helt flott. Motivmessig ett av dine bedre ørnebilder- teknisk lider bildet av det litt vanskelige lyset.

Mvh
Svein B

Kjartan T.
Eventyrlig opplevelse bare å se på dette bildet. Jeg klarer heller ikke å henge meg opp i det tekniske her, selv om jeg vet at Svein B har rett. Dette bildet fester seg i hodet mitt.
Hans-Gunnar H.
Må nok si meg enig KT her, dette er et bilde med 'feeling' i som også jeg kommer til og huske!
MVH Hans-Gunnar
Audhild E.
Meget flott fanget! Fantastisk bilde!
For en spennende opplevelse det må ha vert å være tilstede!!?

Mvh-Audhild
Svein B.
Ver #2 sitter 100%, da har ikke jeg NOE å sette fingeren på i alle fall, nok et naturfoto av ypperste kvalitet fra din hånd!

Mvh
Svein B
Vegard L.
Versjon 2 ble en klar forbedring. Veldig flott. Hvilket tips gav Nils B. Hansen?
Mvh Vegard
Scott A. M.
Føler jeg ikke har tilstrekkelig fotoerfaring til å kritisere dette bildet på noen måte, og det klarer jeg ikke heller, for dette var helt sinnsykt!
Hørte på en sang på dataen som passet veldig bra til dette bildet, fikk helt gåsehud da jeg så det.
haha, bra kommentar du skriver på bildet :)
sol- marita berg k.
unik fotograf..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu