Masken
Et eksperiment med lyssetting og effekter i PS.

Synes selv at dette blir best i fullskjerm.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 80-200/1:2.8D
  • Brennvidde170mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeCCD ISO-200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger890
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kurt S.
Nå er ikke jeg noen stor ekspert på det med lyssetting.
Morro å forsøke seg er det iallefall.
Her ser det ut som du har lyktes fint.
Ved hjelp av lette skygger har du klart å få konturene i masken godt frem.
Synes forøvrig at dette ble ganske så skummelt -:)
Mvh Kurt
Inger-Lise S.
En skikkelig god jobb med lyssettingen her! Ja,det gjør seg virkelig i fullskjerm.Stilig dette! Og kreativt.

Du har lagt ut flere gode bilder her ,ser jeg. (Jeg har vært lite på nett i vinter og gått glipp av mye)

Inger-Lise:)
Odd Tore S.
Mystisk sak du serverer her, tomme øyenhuler, men likevel med et slags spor av indre blikk. Ikke noe å ha over eller på veggen mot senga i alle fall!
Ganske virkningsfullt i s/h.
I tråd med det som var forsiden på dotten en stund kunne man vel tenkt seg blodrød munn i alt det sorte og grå/hvite her også, uten at jeg vil si at det hadde blitt en forbedring.
Du pusler fortsatt med litt av hvert, fint å utforske nytt!
Odd Tore
Odd Eirik S.
Tusen takk for kommentarer.

Det ligger en dypere tanke bak dette. Vi har vel alle en eller annen gang tatt på oss en ''maske'' for å skjule noe. I teatersammenheng er det en øvelse å ha på seg en maske for å lære å beherske bruk av kropsspråket for å formidle det man ønsker. Dette er en særdeles vanskelig oppgave.
Dette startet med at jeg tok på meg masken - (som var anskaffet for bruk i teatersammenheng, nei ikke til meg men min datter som studerer innen dette faget) - så prikket jeg en veninne av min kone på skulderen. Der og da var jeg redd hun skulle besvime eller noe slikt. Reaksjonen var heller uventet fra min side. At jeg - en av de snilleste av de snille - skulle kunne fremstå som en skummel skapning fra en annen verden ved å ta på meg en maske var noe nytt. Men når jeg tenker meg om så tar jeg nok på meg ''masken'' oftere enn det jeg helst vil innrømme.


Inger-Lise
Samme her. Har såvidt hatt tid til å svippe innom en gang i mellom for å se på bilder. Har et større hus-opppussingsprosjekt på gang. Er ikke helt ferdig, men nå tar jeg en pause frem til våren. Så forhåpentligvis blir det mer tid til dotten.

Odd Tore
Det hadde nok blitt enda mer skummelt om det hadde dryppet rødt blod fra munnen. Det tenkte jeg ikke på. Men det å ha fyr på røyken slik at det kom røyk ut gjennom neseborene og øyehulene var en tanke jeg hadde. Men så ikke helt hvordan jeg skulle få det til uten å bli røyket ut av masken.
Det indre blikket er øynene mine som er ''shoppet'' litt. Kanksje skulle ha lagt dette under kategorien selvportrett.

mvh
OddES
Dag T.
Jeg synes øynene som man såvidt ser er skummelt nok, men synes det er litt synd med uskarpheten i sigaretten.
Odd Eirik S.
Takk Dag!

Det tenkte jeg ikke på. Nå ble jeg litt giret på hvordan resultatet hadde blitt med skarp sigarett. Om jeg får tid til å gjøre dette eksperimentet på nytt er en annen sak. Var så dum at jeg brukte f2.8 på alle bildene. Hadde en hjelper som holdt kamera og tok bildene da det ble problemer med å rigge stativ slik jeg ville.

:)
Ole Martin T.
Synes ideen er utrolig tiltalende og god. Kunne tenkt meg enda en versjon der øyehulene var helt mørke. Tror det kunne funket minst like bra.

mvh - Ole Martin
Tomas N.
Liker både komponeringen og konseptet i dette bildet.
Den knall hvite masken går etter hvert over til grå og får der i fra en ganske dramatisk overgang til svart. Bildet er, for meg, både oppsiktsvekkende og orginalt.

~Tomas~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu