• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-30 13:49:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-01-31 08:42:39
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger644
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Henrik S.
Fin symetri och bra kontraster. Personen står helt perfekt. Flott bild - detta har du lyckas bra med tycker jag. Det ænda som jag inte tycker ær perfekt ær utsikten från fønstret. Skulle varit bættre om det hade varit mjukare formare - typ kullar eller bara slæt mark, men svårt att påverka!
Bra bild, mer av sånt hær!
Avsluttet .
Lys, kontrast og korning fungerer bra. Personlig er jeg mer usikker på komposisjonen. Jeg synes du har med for mye både i bunn og særlig på toppen. Sånn ellers har jeg en forestilling om at dette ville fungert bedre i sv/hv - pga. kombinasjonen hard kontrast/lys og kornstruktur.
Ronnie S.
Lys og mørke, sort og hvitt, menneske og natur, inne og ute. Får følelser av depresjon, sykdom og engstelse og uro av å se på dette. ''Det trygge mørket''. Kanskje på grunn av personens plassering og avstanden til vinduet.
Slik leser jeg bildet.
Hans Jacob H.
Engstelse og depresjon er vel også tanker jeg får rent umiddelbart. Men jeg får liksom ikke dette bildet til å stemme helt. Kanskje er det det ''varme'' mørket inne, mot det kalde lyset ute, kanskje er personens framstilling litt overtydelig og skarp, og litt for snill? Vet ikke helt, men det er noe jeg ikke får helt grep på her. Komposisjonsmessig er det mye tomrom (vinduskarm) mellom personen og terrenget ute, som jeg opplever som spenningspunkter i bildet. Det er også en skarp kant på siden av vinduskarmen som ser litt rar ut. Så jeg vet ikke...usikker, det funket bedre for meg i gråskala. Men det kan meget godt være en slags inngrodd forestilling om at slike motiver alltid skal være i s/hv. Og fargebruken her regner jeg med er meget bevisst fra din side.
Espen A. I.
Nydelig lys!! Dette var knallbra! Portrett som viser litt hverdagslige problemer for mange, her synes jeg også du har gjort en meget bra valg i farvetonene!

mvh Espen
Per Harald O.
God komposisjon, flott lys på hender og fjes!

Personen kan ha en indre, god ro- der han står og glaner på den flotte utsikten;)
Egil E.
Mye bra i dette bildet og mye fint er sagt.
Men jeg lurer litt på om du har testet å kutte nede og oppe, slik at kun det midterste vinduet er med. Tror du får litt mer drama og intensitet i uttrykket da. Det virker litt ''åpent'' slik det er nå.
Dag J.
Takk skal dere ha

Bildet skal muligens brukes til et bokomslag, og vil dekke både for- og bakside, med ryggen midt i det hvite. Det er egentlig i liggende 3/2-format, men jeg valgte det litt anderledes til web'en.

Tittel og slikt vil ligge over hodet, så derfor plassen.

Jeg er litt enig i at det utenfor vinduet ikke er ideelt, men lokaliseringen er viktig for boken, så derfor. Jeg vil jobbe mer med det.

Noen av reaksjonene passer med temaet, og det liker jeg.

Den skarpe kanten er et vindu nummer to, det vinduet han ser ut gjennom, derfor de litt rare proposisjonene.
Mone S.
Mye føleleser, tomhet og angt slår meg når jeg betrakter bilde.
Det kunne kanskje vært en skikkelse som passerte vinduet.. ??'' bare en tanke'' Et veldig godt bilde..

Mone
S. N.

veldig bra, et godt fortalt bilde,
i v2 synes jeg komposisjonen balanserer bedre.
liker godt at haanda er med.
''hjernen er alene''.

silje
Rune Edvin H.
Når det gjelder disse tre versjonene så blir det litt forskjellig historier de forteller. Nr. 3 er den rene, litt uvisst tenkende, beregnende og planllegende(min favoritt), nr 2 er litt mer ufrivilllig innesituasjon og uttrykker en stor grad av tomhet og alensomhet (ikke ensomhet), mens nr. 1 er reell, men litt rotete i vinduet (hvor naturern kunne gjøres litt mer diffus).
Stemmer på #3.
Rune.
Tomas N.
Bildet har spesielt gode kontraster. Det blir ekstra interessant ettersom personen bare viser ansiktet og hendene, som begge er blant de viktigste kroppsdelene når det gjelder uttrykksform. Jeg synes du burde sette et navn på disse typen bilder slik at seeren kan få en anelse om hvor du vil med bildet eller, simpelten sette tanker i sving. Jeg ville også prøvd å omskape dette bildet, denne gang med et spesielt motiv utenfor som kan være med på å forsterke konseptet ditt.

Det ble også en del støy i bildet, så jeg vil anbefale deg å bruke et støyfjerningsprogram. Ellers var bildet særdeles godt.

~Tomas~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu