Lady SALARs endelikt ...
... og ringen sluttes.

På hjemtur søndags ettermiddag passeres skipshuggeriet på Kirkholmen som ligger ved fastlandsenden av Stokkøybrua.

Utdaterte frakteskuter hugges til skrapjern som sendes til stålverket i Mo i Rana. Skrapjern er hovedingrediens i produksjon av råstål som igjen valses ut til armeringsstål bl.a til bruk ved fundamentering i broer.
Planene er klare: - om et par år kan man kjøre med bil på enda ei ny bru; - fra Stokkøya til Linnesøya, og helt ut til ruinene av de tyske kanonstillingene på pynten ut mot Frohavet; - sitte på lavettene og skåle i rødvin, og vinke til de tyske turistene fra campingen på Hosensanden som farer forbi i skjærgårdsjeeper for å hekle småsei i solnedgangen.

Ringen er slutten.
Bildet inngår i albumet STOKKØY - ut mot havet. - Bilder fra ei helg i juli 2005.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-30 17:46:15
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger805
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Dette synes jeg var en meget vellykket montasje. Fin avslutning på serien din.
Kurt S.

Oi-:) Dette må du ha hatt mye jobb med.
Selv er jeg ingen mester når det gjelder montasjer. Det å få bildene til å passe sammen osv. synes jeg er litt vanskelig.
Etter mitt syn har du klart det bra her. Muligens ble det hvite bildet over skuta litt for mye blikkfang? Jeg er ikke helt sikker.
Ellers henger alt i bildet sammen og som du selv sier: Ringen er sluttet!
Du er en mester i å få tekst og bilde til å henge sammen. Og, du skulle jo vært skribent/forfatter i tillegg til fotograf -:)
Enig med Steinulf: En fin avslutning på en fin og interessant serie.
Mvh Kurt
Torbjørn K.

Særdeles vellykket montasje! Dette ble både spennede og teknisk bra. Fint lys og farger. Bra at du har fått med den diffuse båten i bakgrunnen også. Her har jeg ingenting å utsette. Meget bra!

Torbjørn
Ann T.

Jeg synes dette var en nydelig og interessant bilde! Bilde og historie i ett. Bra gjort Knut!

Mvh. Ann
Espen A. I.

Hei!

Her viser du solid etterarbeid, flott montasje. Bakrunnen, eller hva jeg skal kalle det, ligger i sjiktet til å ta oppmerksomhet, men du klarer deg bra med din løsning og det veldig bra også. Det eneste minuset er at det ene bildet øverst er altfor lys til resten av sammensetningen din, ellers knallbra!

mvh Espen
Fred S.

Jøss, du er jo en veritabel web-designer ! Imponert over hvor harmonisk og sammenhengende montasjen din har blitt, til tross for så mange bilder/ elementer. Det eneste som skurrer litt for meg er den hvite ruta med armeringsjern (?) oppe litt til høyre for midten. For meg bryter den litt av rytmen i bildet.

vh fred
Terje K.

Dette var ein flott montasje :) gir en fin betydning av en båt som skal hugges opp. Enig i at det hvite bilde i topp ødelegger litt, men bare litt.

Flott :)

Terje
Johan K.

Meget bra utførelse av denne montasjen! Har ikke prøvd meg på den slags selv, men ser her at jobben er gjort med flid. Det eneste pirket, som EAI er inne på, er det øverste bildet. Føler også den blir for lys i forhold til resten.

Ligger mye historie i bildet. Veldig bra at du har med den andre båten i bakgrunn.

Johan
Kristoffer L.

Dette synes jeg var utsøkt gjennomført, spesielt med tanke på hvordan du har smeltet alle bildene sammen til et stort hele. Bortsett fra den hvite firkanten som er nevnt ovenfor, synes jeg dette ble meget vellykket. Et virkelig bra stykke arbeid!

- Kristoffer
Knut L.

Takk og takk til dere alle for de hyggelige kommentarene; - det er fint å få såpass positive tilbakemeldinger på montasjen.

Jeg er helt enig i at den øverste biten ''skjærer seg'' i all sin utblåsthet. Det er rekka som i huggeaktivitetene er brukket opp og streber i halstarrig kontrast ut i lufta.

Saken er at jeg har to utgaver av montasjen - og det var egentlig den andre som jeg nå laster opp som #2, som var tiltenkt presentasjon. Denne versjonen er litt ''tettere'' i format/komp og mer vellykket i overkant, mens andre detaljer kanskje ikke er helt på plass her heller, men, men... - det er noe med det og morro lell !

Takk for følge rundt på Stokkøya!

;-)
Knut
Wigdis W.

Siden jeg har vært uten nett i lang tid, har jeg ikke fått fulgt med på turen rundt Stokkøya..men nå har jeg '' vært der'' og det var en fin tur med en kjempeavslutning i både ord og bilde ! Veldig bra montasje hvor jeg syns versjon 2 var best !
Jan Frode A.

Spennende montasje med god og velfungerende sammensetting. Små bruddstykker som danner en flott helhet. Teknisk meget godt gjennomført. Fin avslutning av serien, både fotografi og historien. Versjon #2 jatakk! :-)

mvh Jan Frode

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu