Havørn i vinterland
Bildet inngår i albumet - Havørn - - Nord-Europas største rovfugl er et av mine favorittmotiver.

Alle bilder er tatt i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1081
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Per Harald O.
Fint lys på himmelen!!
En grei komp., flott vinterstemning. Kansje ikke ditt beste ørnebilde, men absolutt severdig! Du vet, vi blir jo litt bortskjemt etterhvert!
Torbjørn K.
Tung og dyster stemning, så lysområdene på vannet (??) i bakgrunnen letter opp litt. Synes fuglen er fint plassert i bildeflata og komposisjonen forøvrig er også ok. Som PHO sier, så har vi blitt litt bortskjemte med gode ørnebilder fra deg, så sånn sett er ikke dette det mest spreke. Fin skarphet. Det ser ut som det er en lys halo rundt hodet til ørna, men det er mulig dette skyldes en haug eller stein i bakgrunnen og ikke bildebehandlinga?

Torbjørn
Jan O Ø.
Hei. Veldig skarpt og fint bilde av ørnen som sitter og speider utover sitt landskap. Veldig fint eksponert med tanke på at bildet inneholder veldig lyse og mørke felter.
Mvh Jan O.
ingebjørg fyrileiv g.
God skarphet og fine, behagelige farger.
Det er jo fint med en stillestående positur en gang i blant òg.
Liker dette. Ørna sitter å skuer utover den vakre (antar jeg) naturen.
Hodet kommer svært godt fram med den lyse bakgrunnen.

vh ingebjørg
Ronnie S.
Flott tonasjon i dette bildet. Litt tomt, men det tar du igjen på komposisjonen og flatene som bildet er sammensatt av.
Eyvind R.
Et fint miljøbilde av havørn. Nydelige omgivelser og lys i bakgrunnen. Litt lite lys på ørnen gjør at det mangler litt ''smell'' i fjærdrakta..

Mvh Eyvind
Morten W.
Liker bildet svært godt, Flatanger?
Ørnen sitter og ser utover sitt rike.
Svein B.
Hei Kjartan, lenge siden vi har sett noe fra deg.
Dette er jo et vakkert naturfoto- kan hende ikke på nivå med en del av dine tidligere bilder, spesielt mht innhold. Styrken i bildet ligger i den rolige og fine stemningen i lys, omgivelser og havørna selv. Jeg liker også bildet fordi det på en svært pen måte viser at disse megarovfuglenes liv ikke kun består av ''action'' - noe en lett kan bli lurt til å tro siden det nettopp er litt ''action'' vi gjerne søker i bildene våre.

En forsiktig kutting i bunnen hadde ikke skadet synes jeg.

Mvh
Svein B
Kjartan T.
Takk for synspunkter fra dere alle. Enig i det meste som er skrevet, inkludert halo rundt hodet (den kan nok ha blitt forsterka i bildebehandlinga).

Og Morten W. dette er Flatanger det også.

Ellers har jeg tatt mange bilder den siste tida også Svein, men jeg har også tatt en liten pustepause fra ''dotten''. Og det kan vel være greit, ørna bruker jo mye av sin tid på å sitte stille og betrakte landskapet rundt seg... Også blir det litt ''action'':)
Rolf S.
Dette var flott, og muligens et av de finsete Havørnbildene jeg har sett her inklusiv action bilder under jakt etter utlkastet fisk i sjø.
Det at du har fått med landskapet slik du har med passende dybde hever bildet flere hakk.
Mvh Rolf
kai j.
Absolutt severdig dette, fint med den lille bakkekammen ørna sitter på.
Bra komponert.

Mvh Kai jensen
Ole Martin D.
szia! Mate Bence vagyok es itt ulok martinnal es nezegetjuk a sasos fotodat. Neki nagyon tetszik mert eles, de szerintem meg gyurni kene ezt a temat egy kicsit. Minden jot! Bence
Er nesten enig med Bence så vi får bare jobbe på Kjartan,jeg synes dette var flott.
Arild K.
Flott ørnebilde dette.
Enig med Kai, liker miljøet rundt fuglen.
Veldig bra.

Mvh AK
Hallvard S.
Føyer meg til de øvrige med positive kommentarer!
Kjartan T.
Takk igjen for kommentarer, og Ole M. jeg hadde jo satt pris på om du oversatte hva din Ungarske? naturfotograf skrev her??? Har det blitt noen gode ørnebilder på denne ukas kunder ved drømmekysten din?

- Det e steikanes arti at fotografa fra heile Europa kjem te Namdalen! Szia!
Ole Martin D.
Hallo Kjartan. Kommentaren fra denne utrolig lovende Ungarske fotografen gikk vel på at han liker action men liker bildet+lykke til.Han hadde nettopp et show på Zanzibar og det var kjempebra,han inviterte oss til Ungarn!!!
Han vant Eric Hoskins(?) BBC) pris for fotografer under 26 år i 2005 eller var det 2004,uansett denne karen, MATE BENCE vil vi høre en masse om i framtia.
Vi har en jobb å gjøre!! Men som sakt,jeg synes ditt bilde har en kjempefin ro og det er jo slik vi ofte ser ørna på øyer og holmer.
Jóhann Á.
Hei Kjartan (og Ole Martin)

Har det vært show på Zanzibar uten at jeg har fått beskjed? Tut, tut! ;o(

Liker bildet, Kjartan. Gir et fint bilde uten disse uklare flaksende action kompnentene. Lyset, komposisjonen og fuglens plassering i bildet syns jeg er ypperlig. Måten linjene i fjellene bakom møter fuglen. Glimrende. Et riktig fint skue, hele greia!

Mvh, Jóhann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu