Skyldig?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEn blits med paraply i kald og skitten kjeller.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Are-Henrik S.
Knalltøft bilde, kanke si mer. Fikk litt medfølelse for henne, selv om hun skal være skyldig, for hun hadde det tydeligvis ikke helt bra med seg selv der. Altså, du har klart å formidle et bilde man lever seg inn i, enten man vil eller ikke...

Bare positiv kritikk fra meg. :)

-Bare Are-
Morten J.
sammen med tittel blir dette et sterkt bilde

Etter min oppfattelse er motiv og utsnitt viktig på denne type bilde, mer enn det rent tekniske som skarphet etc.

Jeg mener du har truffet godt i kombinasjon bilde og tittel. Setter automatisk i gang en rekke tanker der eksponering, skarphet etc blir helt irrelevante.

Dette er et bra bilde som sikkert kunne blitt et bra illustrasjonsbilde i en tråd som handler om allt annet enn fototekniske finesser.

Severdigt.

Morten
Jan Erik L.
Takk for kommentarene. Alltid spennende når man har hatt en ide i hodet lenge - og så setter den ut i livet: Vil andre forstå hva jeg mener?

2 menn har kommentert bildet mitt, men hva sier jentene? Treffer det dere også? Tar gjerne synspunkter.
Gro K.
Jeg er enig med gutta, jeg, men tror kanskje jeg hadde likt det bedre uten den klassiske schoolgirl-looken.... Eller kanskje ikke. Jeg skjønner at den appellerer til gutta, men jeg er iallfall litt lei den:)
En annen ting er den matta hun sitter på. Jeg syns det er litt rart... at hun er så forbanna men allikevel passer på at du sitter behagelig. Hvorfor er den der? Er det meninga?

Men absolutt et bra bilde! :)
Åse H.
dette var et bilde som vekket litt vemmelige følelser. ser ''kloremerker'' på veggen, noe som driver tankene i retning overgrep. bildet er godt utført, men ville ikke hatt en så tydelig tittel, ettersom betrakteren bør få litt tid til å analysere bildet litt. det første jeg ser er teksten, og deretter bildet..

-Åse
Tove Å.
I utgangspunktet ville jeg ikke hatt tittelen. Men uten tittel ville min første tanke være sammenfallende med Åsas. Nå som tittelen først er der ser jeg heller en utspekulert og slem jente. Får litt assosiasjoner til japanske filmer (battle royale) eller andre slemme skolepiker (Kill Bill) - noe som sannsynligvis har med antrekket å gjøre :) Jeg liker bildet godt. Lyssettingen og miljøet gjør det akkurat så kaldt og guffent det skal være.
Jan Erik L.
Takk skal dere ha for synspunkter.
GK: Schoolgirl_looken er tilsiktet, matta så jeg ikke . ;-) Den må fjernes! Bildet ble lagt ut ett par timer etter foto-session, så derfor.
ÅH: Du er på sporet av hva jeg har tenkt, enig i at tittelen kan være litt ''feil''. Den kommer nok ikke til å følge bildet videre. Tittelen henspeilte nok på den skyldfølelsen som mange overgrepsutsatte føler. ''Dette var min feil! ''

Så atter en gang, takk for synspunktene. Det blir nok å jobbe mer med bildet og gjøre det ferdig for bruk.
Clayton Bourne J.
Jeg får en følelse av undertrykkelse når jeg ser på bildet. Ellers liker jeg det godt. Flott lys, og setting.

Mvh Clayton
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu