Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger687
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172681} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Chr. G.
Det første som slår meg er samspillet i farge på den blå himmelen/skyene, det rustne gjerdet og den døde vegetasjonen. Og som et landskapsbilde synes jeg dette sitter godt.

Men her er det mye mer. En stengt port og 'noe' på den andre siden (grønn sak) inviterer til funderinger om dette og hint. Vann, avstand, den nærværende himmelen og skyene kan tas med som elementer i tolkningen. Men jeg trenger nok litt mer tid for å fordøye dette, her er fler muligheter. Og dermed er dette bra!
Johan K.
Takker for din tilbakemelding.

Kan nevne at den grønne saken, er en ballong som ligger å flyter :)

Johan
Hans Jacob H.
Og den lille ballongen blir et spennende blikkfang der den ligger og dupper i vannet. En rusten gjerdeport som er stengt og låst, men den åpner likevel bildet opp for mange mulige betraktninger.
En flott midtstillt komposisjon, helt etter min smak!
Knut L.
Et forunderlig bilde !

Motivet, som sådan, er teknisk nydelig presentert med sine fine farger i den blanke himmelspeilingen. Strå, nettinggjerdeelementer og gråslitt treplatt med stigtrinn skarpt i beherskede fargevalører mot vannflaten.

Også den grønne ballongen ... - som et ''kontrapunkt'' av flytende forurensing som forsterker den midtstilte komposisjonen. Og i tillegg et dynamisk interessepunkt som gjør at man må tilbake å kikke på bildet igjen - og igjen.

Himmelspeilingen er så blank at den kunne vært bare himmel - hvor fører stigen ?

Et spennende bilde i all sin bedagelige rolighet.

mvh
Knut
Avsluttet .
Hei!

Et spennende bilde dette. Ok komponert og flotte farger. Likte godt at ballongen var med i bildet. Dette var litt utenom det vanlige, flott utført.

Jon M
Espen A. I.
Spennende bilde som man må tenke over endel. Liker godt det grønne i vannet.

mvh Espen
Jan Frode A.
Et lite (etter mitt syn) irritasjonsmoment; det uklare strået nedi høyrehjørnet. Bortsett fra det; et helt herligt bilde. Gjerdet, porten, sjøen og den lille grønne, gir tankene rom for fantasier. Teknisk meget bra, og flotte farger. Igjen et bilde som viser ditt blikk for de små detaljer og historier.

mvh Jan Frode
Øyvind A.
Du er flink til å få mye ut av lite. I utgangspunktet et motiv som er lett å overse, men din innfallsvinkel og sammenstilling av elementer gjør at det fenger. Stigen, som går nedover men likevel fører til himmels, er en fin detalj.
Ø.
Kurt S.
Tror jeg henger meg på Knut L. sin kommentar: Et forunderlig bilde-:)
Her er det også snakk om å få mye ut av lite. Tror ikke jeg skal gi meg i kast med noen fortolkning. Rom for fortolkninger er det imidlertid uten tvil.
Midtstillingen fungerer fint. Gode farger og det ble et interessant bilde.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.
Et bilde som kan fortelle mye, men som likevel inneholder så ''lite'',
knallbra komponert!

Inger Anne
Torbjørn K.
Synes Inger Anne beskriver dette bra. Meget bra komposisjon og bra mettede farger. Klassisk Johan Kistrand dette, som også kunne fungert bra i sort-hvitt.

Torbjørn
Stine J.
En litt underlig stemning i bildet. Den låste, rustne porten som fører ut til stigen, den grønne ballongen der ute og fargespillet fra speilingen av skyene i vannet. Den midtstilte komposisjonen kler motivet. Bra!

mvh Stine
Johan K.
Mange takk for fine tilbakemeldinger. Hyggelig å høre at bildet gir rom for tolkninger.

Jan Frode: Ja, kan kanskje være litt irriterende det strået. Er ingen mester med kloneverktøyet. Litt vanskelig terreng for kloning akkurat der synes jeg. :)

Torbjørn: Synes også det gjør seg bra i sort\hvitt. Jobbet litt med det, men kom fram til at jeg likte det best i farger. Liker fargene her :)

Johan
Asbjørn M.
Enig med Ø.A. om mye ut av lite.
Den midtstilte ballongen tilførte bildet en ekstra ro og stillhet.
Godt for øyet dette.

Asbjørn
Magnar B.
Du tar ikkje heilt vanlege bilder, og det likar eg godt… syns dette var bra! Godt teknisk og spennande naivt uttrykk… 
Ann F.
Hvis du ser bare nedre del av bildet blir det ''bare'' et godt eksponert bilde av en stengt badebrygge. Hvorfor stengt, forresten, om sommeren?
Så scroller du lenger oppover og får med den grønne ballongen som øker nysgjerrigheten og lager det lille ekstra blikkfanget.
Flott!
Det nevnte strået la jeg ikke engang merke til før andre nevnte det, bildet inneholder så mange andre severdige elementer at for meg forsvant det ubemerket i helheten.
Mvh Ann
Johan K.
Takker for nye tilbakemeldinger :)

Ann: Kan se litt sommerlig ut dette ja. Men, bildet er faktisk tatt for en ukes tid siden, i Trondheim. Merkelig vinter i år :)

Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu