ZD14-54
Først trodde jeg at ZD14-54 rotet det til på nattbilder med liten blenderåpning, men her fikk jeg bekreftet at den også på F16 berger skinnet, sjøl om lyskildene sitter helt ute i kanten.
Dette er mer en test enn et oj-bilde. Men det er vel sikkert fint nok med ishavskatedralen og alt. Bra lys.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger621
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_170552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik T.

Effekten her ved broen ble skikkelig stilig, og kunne og kanskje ha gjort et bilde i seg selv. Men hva i alle dager er det med lyset fra lytestolpene?

Har du snusket i ps?

Erik
Johan G.

Hei !

Nei, det er den effekten man oppnår når man blender ned objektiver ! Prøv selv å blende ned til rundt F10-F20 og se at du også får den effekten. Se ellers mitt bilde nr. 77451 for eksempel gjort i dagslys med blitz. Takk for kommentar !



johanG.
Avsluttet .

Ja, kan nyte godt av muligheten for å blende ned et objektiv... :) Å det har jo du bevist fint her. Liker bildet, men mulig det kunne ha blitt bedre dersom du hadde fått kamera høyere opp fra bakken/broa, slik at man får dette trekanta huset som midtpunkt i bildet. En annen ting jeg tenker litt på er disse lysene høyt oppe i høyre hjørne. Disse fjerner du på 5 sekunder i PS. Men du, dette er et veldi bra bilde, der du virkeli beviser hva lukkertid og blenderåpning er fornoe! Bra jobba!
Erik T.

Jeg har selv tatt noen bilder med lang lukker og en blender på 10 over ålesund by, men fikk ikke denne ''sirkelformen'' i midten av lyset. Derimot ekponerte jeg mer ''gule'' lys enn hva du har gjort, og en helt annen rekkevidde, og forkjellen kan nok forklares der.

Lysene oppe til høyre mener jeg at du ikke skal fjerne, men det er av eget verdisyn. Ser forøvrig at med tanke på komposisjon og det fototekniske at disse lysene kunne ha blitt fjernet. Igjen, et tøft bilde!

Ps. les kommentaren jeg kom med på eget bilde.

Erik
Åsmund I.

Fint dette. Fine linjer og god dybde. Liker gatelysene og lysene fra bilen som kjører forbi. Jeg er av den oppfatning at du skal ta bort lysene i høyre hjørne. De tilfører ikke bildet noe, og de er irriterende. Men dettte får bli opp til deg selv. Ishavskatedralen er jo også et lite pluss. Også meget godt eksponert på asfalten og rekkverket. Likte dette godt.

Mvh Åsmund
Martin E.

Takk for kommentar, likte dette bildet godt. Fin stjerne effekt dette ja.
Mvh Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu